Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

dajana 21:13, 14 gru 2012

Bogdzia napisał(a)
Dajanko takie świeta też czasem potrzebne a dla Ciebie moze nawet bardzo bo miałaś ostatnio sporo pracy przy kończacej sie budowie i urzadzaniu domu to teraz spokojnie sie nim podelektujesz.

To prawda Bożenko bo ja nigdy nie odpoczęłam w święta Przed ,robota w święta robota i do pracy Teraz mam labę hi.Byłam na spacerze z Moli Jakie piękne niebo !! spadają gwiazdy, wozy tak widoczne aż mi się w głowie zakręciło od gapienia w niebo .Pięknie jest ,wszystko w bieli ,,muszę jakieś drzewko ubrać w lampki Sosny mam za wysokie ale drabinę mam niech troszkę kolorów mi się rozświetli przed domem .Oczyściłam karmiki napełniłam butelki słonecznikiem ,jabłuszka powbijałam na siatkę,słoninę powiesiłam i jestem gotowa na jutrzejsze podglądanie .W kominku się pali Moli podgryza mi papcie a mnie tak dobrze Cudowna ,cisza ,,wszystko spi
dajana 21:18, 14 gru 2012

akanta napisał(a)

Poza blokadą będziesz ponosić jakieś konsekwencje? Ja też mogę tylko wieczorem ze względu na wnusię chyba że przychodzi do mnie na godzinę 11 to mogę zerknąć rano.Zaczęłaś przygotowania świąt...co dobrego pitrasisz? ja jeszcze nie zaczęłam.Buziaki

Bez konsekwencji na szczęście .Blokują wszystko nawet wiadomości nie można poczytać .Trudno,, to w końcu miejsce pracy więc niem fikam Piekę mięso na pasztet a rano będę robiła pierniki Troszkę póżno ale po świętach też jest życie Zawsze się przydadzą Lubię ich zapach na choince .Pasztet robię wcześniej bo bym się nie wyrobiła Zawsze robię go dużo i zamrażam Obdzielam nim też tych którym się nie chce tego robić.Niczego nie umiem zrobić troszkę więc zamrażam aby mieć już na Nowy Rok i rozdaję tym których lubię Do makowca i pasztetu zawsze kolejka he,he.W święta jesteśmy jedynie we dwoje Syn rano poleciał do Stanów do teściów a drugi tez wybywa .Jesteśmy więc tylko we dwoje z psinką ptaszkami przybłędą kotkiem i rudym pieskiem który codziennie przychodzi na michę.To moje pierwsze święta w nowym domu

Danusiu to co czytam to raczej będą święta po świętach jak synowie i wnuczęta wpadną na poczęstunek .Ale w końcu może nareszcie w święta sobie odpoczniesz w ciszy ,spokoju i bez pośpiechu no i odeśpisz zaległości.Będziesz się delektować swoim miejscem w skupieniu.

Sielanka mi się szykuje Aniu Juz lecę do ciebie
dajana 20:35, 15 gru 2012

Czas zaprezentować mój wianuszek Wykonany własnymi łapkami

Bogdzia 23:09, 15 gru 2012

Ładnie Ci wyszedł wianuszek , taki typowo swiąteczny a tą labę tak sielankowo opisałaś ze aż miło sie zrobiło. Kolorowych snów Dajanko.
dajana 23:22, 15 gru 2012

Bogdzia napisał(a)
Ładnie Ci wyszedł wianuszek , taki typowo swiąteczny a tą labę tak sielankowo opisałaś ze aż miło się zrobiło. Kolorowych snów Dajanko.[/quote

Miał być świąteczny i jest ,udało się ale takie robótki nie dla mnie Bożenko Dobranoc
hanka_andrus 23:37, 15 gru 2012

Wianuszek widzę! Postarałaś się! Bombowy,Nie lubisz chyba takich prac,ale pierwsze koty za płoty były, a teraz już drugie na płocie! Wieszaj śmiało!
Janina 08:56, 16 gru 2012

Wianuszek śliczny.....bardzo mi się podoba,pięknie odbija się na tle białych drzwi.Upiekłyśmy z moją wnuczką Olą pierniczki,pierwsza partia trochę się przypaliła, reszta wyszła super,musimy jeszcze je udekorować.
kasik778 15:56, 16 gru 2012

Piękny wianek, teraz na forum mamy wiankowy zawrót głowy i każdy oryginalny i jedyny w swoim rodzaju, fajnie, że masz kołatkę, idealne miejsce na powieszenie wianka
dajana 18:54, 16 gru 2012

Janina napisał(a)
Wianuszek śliczny.....bardzo mi się podoba,pięknie odbija się na tle białych drzwi.Upiekłyśmy z moją wnuczką Olą pierniczki,pierwsza partia trochę się przypaliła, reszta wyszła super,musimy jeszcze je udekorować.

Ja też upiekłam wczoraj pierniczki ale nie dekorowałam ,jedynie glazurę dolepiłam he,he Znaczy się lukier ,teraz kruszeją w pudełku .Moja wnusia też Ola .
dajana 18:57, 16 gru 2012

kasik778 napisał(a)
Piękny wianek, teraz na forum mamy wiankowy zawrót głowy i każdy oryginalny i jedyny w swoim rodzaju, fajnie, że masz kołatkę, idealne miejsce na powieszenie wianka

Witaj Kasiu ! pierwszy raz w życiu mam wianek na drzwiach fakt kołatka się przydała..Miło że mnie odwiedziłaś Pozdrawiam serdecznie