Ale oni wcale nie wszystko odśnieżają. Na przykład tu u mnie w zasadzie nie odśnieżają - i każdej zimy Amerykanie są w szoku a ich ameykańskie samochody nie mogą sobie poradzić z zaśnieżonymi podjazdami rano.
Dittishausen to akurat jest miejscowość turystyczna - niedaleko Feldbergu i stoków narciarskich - więc odśnieżone żeby turyści oraz ich euro na pewno mogli dojechać.
Wszystkim tutaj zaglądającym przedstawiam moją wczorajszą epokę lodowcową! Jak żyję jeszcze czegoś takiego nie widziałam. Lodowisko za darmo, wszędzie gdzie tylko chcesz!!!!!
Marzenko,dziś nawiedziły mnie starsze wnuki...... piwka nie miałam,ale naleweczka.....malinowo-aroniowa w ruch poszła......
A teraz się zastanawiam,specjalnie łobuzy w Dzień Dziadka do mnie......Dziadek by ich na pewno ugościł procentowo!
Więc tradycji stało się zadość!
Kwiatki lata na Dzień Dziadka
Haniu to ty dorosłe wnuki tez masz? Co to za kwiatki te niebieskie ,to nie ostrózki prawda? ja te niebieskie dzwonki poproszę do siebie ,,jakie one ładne o jej
Haniu, zdrowiej!!
Cieszę się, że masz tam słoneczko.
Zawsze człowiekowi sie latwiej uśmiechnąć w pogodny dzień.
I wyzdrowieć łatwiej!
Pozdrawiam serdecznie!
PS. Zdjęcie z widokiem z Twojego okna - rozczulające.
Ach, te Koszalińskie blokowiska Założę się Haniu,
że masz piękny balkon!
Za życzenia serdecznie dziękuję,a balkon,lepiej się nie zakładaj.....
Jesienią otynkowany,ale jeszcze nie skończone malowanie, Wiosną kosmetyka....i może zdążę coś posadzić,ale od nawietrznej północno-zachodniej mam ,to niewiele tam mogę szaleć.Taki widok na Jamno mam z mojego balkonu,za ciemnym pasem u góry już morze.