Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

anna_studio 22:35, 09 lut 2013

baraga1904 napisał(a)
...Raport pogodowo-wiosenny:...u nas pada śnieg!!! pomyliło mu się...krokusy na 1,5 cm już wystają...

...jednak jestem skłonna stwierdzić,że to krokusom się pomyliło...
Dałam sobie spokój z krokusami....bo w tamtym roku wylazły w grudniu...by zmarznąć i nie kwitnąć...
Ferie się u nas zaczęły...więc śnieg mile widziany...
Pozdrawiam Agnieszko...
Madzenka 08:23, 10 lut 2013

baraga1904 napisał(a)

ja też mam ferie....
znaczy się córcia ma

...mi tu ferie....i wakacje uwielbiam ten czas....a nade wszystko to że nie muszę się ciągle spieszyc....
...jestem po zakupach...ludzisków dużo w centrach handlowych...trochę poszalałam ale i tak obsesyjnie przeliczam ciuchy na rośliny...M.puka mi w czółko i kręci głową...to u baby nieprawdopodobne...

Macciato poproszę i czekam na sprawozdanie co kupiłaś
Gabrysia_ 08:27, 10 lut 2013

baraga1904 napisał(a)

To ja bym kawe chciała

...Gabi..a jakie preferencje...espresso, latte, machiatto...? u mnie od koloru do wyboru...no...może z tym kolorem to przesada....

Espresso...jeśli można
...ja tylko czarne kawy pije...
Miłej niedzieli!
baraga1904 12:08, 10 lut 2013

anna_studio napisał(a)

...Raport pogodowo-wiosenny:...u nas pada śnieg!!! pomyliło mu się...krokusy na 1,5 cm już wystają...

...jednak jestem skłonna stwierdzić,że to krokusom się pomyliło...
Dałam sobie spokój z krokusami....bo w tamtym roku wylazły w grudniu...by zmarznąć i nie kwitnąć...
Ferie się u nas zaczęły...więc śnieg mile widziany...
Pozdrawiam Agnieszko...

....witaj Aniu....uwielbiam krokusy...podoba mi się szczególnie jak rosną w trawniku...w takim świeżym wiosennym...cały łan krokusów... kiedyś tak będzie i u mnie mam nadzieję...
baraga1904 12:13, 10 lut 2013

Marzena2007 napisał(a)

ja też mam ferie....
znaczy się córcia ma

...mi tu ferie....i wakacje uwielbiam ten czas....a nade wszystko to że nie muszę się ciągle spieszyc....
...jestem po zakupach...ludzisków dużo w centrach handlowych...trochę poszalałam ale i tak obsesyjnie przeliczam ciuchy na rośliny...M.puka mi w czółko i kręci głową...to u baby nieprawdopodobne...

Macciato poproszę i czekam na sprawozdanie co kupiłaś

...Macciato dla Marzenki....same szmaty i szmatki....dosłownie...ale już wiosenna kolekcja...co by się trochę odświeżyć...w Zar fajne gacie i dwie bluzki ...masakra ile bukszpanów...P nie licze eMa zakupów i dzieci obydwa... kiedyś mnie puszczą z torbami
baraga1904 12:14, 10 lut 2013

Gabrysia_ napisał(a)

To ja bym kawe chciała

...Gabi..a jakie preferencje...espresso, latte, machiatto...? u mnie od koloru do wyboru...no...może z tym kolorem to przesada....

Espresso...jeśli można
...ja tylko czarne kawy pije...
Miłej niedzieli!

....odwzajemniam życzenia...u mnie espresso dla Ciebie...
baraga1904 12:17, 10 lut 2013

...dzisiaj biorę rozwód z Ogrodowiskiem na kilka dni... jadę sprawdzić wytrzymałość kolanka i stoki u naszych południowych sąsiadów...
...ale dla wszystkich odwiedzających coś do kawki lub po prostu na przekąskę...węzełki z ricottą i oregano...jeszcze cieplutkie...

gierczusia 18:26, 10 lut 2013

baraga1904 napisał(a)

a ta obecna...koleżnka z mojej miejscowosci

Łojć ... To przynajmniej nie będę miała daleko ,jak już w desperacji udusić ją będę chciała

....dam Ci namiary...hehehe

Nie ma sprawy a potem wapnooo
gierczusia 18:30, 10 lut 2013

baraga1904 napisał(a)

.trochę poszalałam ale i tak obsesyjnie przeliczam ciuchy na rośliny...M.puka mi w czółko i kręci głową...to u baby nieprawdopodobne...

Haha u mnie jest to samo... Wszyscy się polewają ,że ja ciuszków kupować nie lubię.. Bo wolę sklep ogrodniczy..... . A mój chłop zaczyna się powoli martwić,że wnet będę wyglądać jak uboga krewna
baraga1904 18:33, 10 lut 2013

gierczusia napisał(a)

.trochę poszalałam ale i tak obsesyjnie przeliczam ciuchy na rośliny...M.puka mi w czółko i kręci głową...to u baby nieprawdopodobne...

Haha u mnie jest to samo... Wszyscy się polewają ,że ja ciuszków kupować nie lubię.. Bo wolę sklep ogrodniczy..... . A mój chłop zaczyna się powoli martwić,że wnet będę wyglądać jak uboga krewna

...mój M. właśnie mi to samo wczoraj powiedział...przykre ale prawdziwe... dlatego popuściłam trochę ...
...moja rodzinka się pakuje ....mają góry ciuchów jakby na miesiąc jechali...heeeellllppppp!!!!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies