Tutaj aż się prosi coś na pniu, np. miłorzęby Mariken na różnych wysokościach, trzmieliny lub inne drzewka, a przy murku jest chodnik?
Fajnie jakby się irga zwieszałą, ale mam wrażenie że nie da się jej tam posadzić.
Witaj Jagódko, jest mi miło, że takie komplemetny od Ciebie otrzymałam. Zapraszam Cię częściej, oj będzie się działo w tym roku i jeśli sił mi nie zabraknie, zabieram się do roboty. Dzisiaj mocno padało i nie dało się wyjść coś porobić. Jak tylko się trochę rozjaśni porobię fotki totalnie rozwalonego trawnika. Robiliśmy porządek z drzewami za płotem, które się wygięły na naszą działkę. Bałam się o dzieci, że gałęzie im pospadają na głowę. Już biegnę do Ciebie .
Marzena miejsca na zachcianki zawsze się znajdą . mam zamiar dosadzić pod iglakami na samym dole działki . teraz tam się dość pusto zrobiło , bo sosna została tylko z czubkiem , po tym jak śnieg jej gałęzie połamał
Twoje Agapanty już wyrosły,moje mają może 1 cm.,tez je przyniosłam z piwnicy...Babianę oglądałam dzisiaj w OBI w kapersach...ale trudno było mi się zdecydować...już brakuje miejsca.
zamioculcas też mam kilka lat już ale nigdy mi nie zakwitł i pierwszy raz widzę u Ciebie kwiat a storczyk piękny i pozdrawiam "liliowo i kolorowe" i również z ogrodem nie wg.przykazań)