A teraz ognisko..... głowy to fotek już nie było, bo zabawa była przednia.... i jak zwykle za krótka... i ten pięknie padający śnieg..duże płatki jak na zamówienie....
Widać na włosach Agnieszki.....
Witam serdecznie wszystkich miłośników ogrodów, uwielbiam swój ogród i chętnie podziwiam ogrody pasjonatów, dzięki temu odkrywam coraz to nowe rośliny i cudowne kompozycje, które tworzycie. Dla mnie ogród jest jak dzieło, które nawet bez naszego udziału ciągle się zmienia, niejednokrotnie nas zaskakując. Mój ogród jest dość młody, prace rozpoczęły się w 2009 roku, ale tak naprawdę ruszyłam pełną parą w 2010 wycinając coraz więcej trawnika na rzecz nowych rabatek. Wiele roślin było sadzonych niedawno, jednakże niektóre rośliny już się zadomowiły i pokazują całe swoje piękno, na początek witam Was moją tabliczką i zapraszam również do odwiedzin mojego wątku: https://www.ogrodowisko.pl/watek/2597-igielkowy-ogrodeczek
A tu widać prędkość Pszczółki.... 3 zdjęcia niecała sekunda... pifko z miodem........ pychotka... oj tam..same pychotki były..a co jedna to lepsza..... aroniówka z rumem, cytrynówka niebo w gębie... oj sobie wzdycham na wspomnienie....
A tu Konstancja z szelmowskim uśmiechem... już sobie w głowie układa jak to opisze to spotkanie...... jednak potem nastąpiła opowieść o kurze, jajku i ogólnie o drobiu....
Sorki za niezbyt ładne foto..ale mina szelmowska jest warta kronikarskiego odnotowania
Bo wyszłaś jakbyś w rzeczywistości w knajpce zjadł 123czekolad i 456 porcji pieczonej golonki.... ale to tylko tak foto wyszło......