A miało być tak pięknie....
15:14, 11 sty 2013
Wiedziałam.. Magnolio zapowiada się super ogródek u Ciebie.. te gabiony z magnolią i kostrzewa owcza,, super.. przepraszam właścicielkę, ale nie ma gdzie Magnolii chwalić
Mam coś dla Ciebie ....
)![]()
Zdjęcie ze strony http://www.houzz.com
Miałaś nosa Celinko, to nasze morze... Dębki... tylko po co te palmy??? Do tego sztuczne???, ale na zdjęciach dają niezły efekt
![]()
Ja też mam uśmiech w odpowiednim kierunku.
A, jeszcze taki Rh mi się nawinął
![]()
Znowu dopadła mnie wena twórcza
Kiedyś kupiłam przecenione wazony ponieważ były lekko pobrudzone. Dzisiaj postanowiłam coś z nimi zrobić aby przywrócić je do stanu używalności. Oto co mi wyszło
Efekt prawie końcowy, muszę jeszcze kilka razy wylakierowac i zeszlifować.
![]()
![]()
Ula ,tęsknota bywa już tak dojmująca,że wsiadasz w byle co i jesteś..........nad morzem!
wpadam tylko na chwilkę, bo niby pracuję, więc wyłączyłam "O", bo mnie kusiło.... no ale wydruki
tzw. przedogródka leżą sobie obok, więc..... musiałam coś wymodzić !
wiem, jestem nienormalna, ale taka jedna mała zmiana
zamiast szpalera z cisa - kostki z cisa i trawy (tylko jakie, bo tam cienia dużo)
będzie lżej i nowocześniej jak to Agnieszka z ogr. do kwadratu napisała
![]()
i dzrwo już na trawie (lub niekoniecznie) , może być rzeźba
i wymienione kostki betonowe na prostokąty - też od Agnieszki inspiracja !
fajnie?
lepiej ?
no to ja dzisiaj sowjego projektu nie skończę, tzn klientów (mam nadzieję, ze nie przeczytają)
a jeszcze nasadzenia na taras tzreba obmyśleć..... i pergolę kupić - bo będzie na pewno przy wejściu i róże ! dużo pnącej róży
jak pracować jak ogród kusi ????
Masz może zdjęcie tej studni?
nie zabiorą z pewnościa...![]()
ale masz rację, duzo miejsca można wygospodarować...i poziom i pion do dyspozycji jest