Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródeczek jagody99

Ogródeczek jagody99

malwes 16:15, 13 sty 2013

Witaj Jagódko!
Co u Was? Tutaj zima się zrobiła, taka prawdziwa, słoneczna, śnieżna i wcale nie zimna (ok -4st C). Mogłaby pogoda dopisywać jeszcze przez najbliższe tygodnie.
Za chwilę dzień będzie widocznie dłuższy i do wiosny co raz bliżej......
jagoda99 21:55, 13 sty 2013

Fajnie macie lubie snieg i mroz
U nas szaro deszczowo brrrrrrrrr
No ale aby do wiosny
pozdrawiam i dziekuje Gosiu za odwiedziny
wiunia 14:08, 14 sty 2013

Pozdrawiam Cię Jagódko serdecznie , wpadam na chwilkę i miło mi u Ciebie zagościć
jagoda99 16:17, 14 sty 2013

Witam Cie bardzo serdecznie u mnie prawie wiosna tak cieplo az sie boje bo wszystko zacznie wschodzic i wtedy pewnie przyjda mrozy.
pozdrawiam
dorkow0 16:36, 14 sty 2013

jagoda99 napisał(a)

Witaj Jagoda... Co tam słychać u Ciebie... U nas śnieg i ciągle dosypuje, nawet się cieszę, bo wreszcie widać zimę... Serdeczności przesyłam...

U nas chlodno ale zadnych opadow
Wlasnie tak sobie wybieralam rosline na balkon w tym roku myslalam o nasturcji ale jeszcze jakos nie moge sie zdecydowac moze masz jakis pomysl na bardzo sloneczny balkon co najlepiej posadzic?
pozdrawiam

Witaj Jagódko... Zawsze mi się podobała Sundawilla, kwitnie na czerwono, ma piękne skórzaste liście i kocha słońce... Jak się ją zapomni podlać, to jeszcze obficiej kwitnie... Już nawet zastanawiałam się, czy nie zrezygnować z niej w tym roku, bo nie mogę jej przechować... Ale jako jednoroczna, to mogę pomyśleć... Są jeszcze kwitnące na biało... Poczytaj o niej, jak byś była zainteresowana...
Mala_Mi 19:08, 14 sty 2013

Jagódko..... z powodu spotkania ogrodowiskowego mam tyłu na forum... ale tyle miłych słów, że aż sie czerwona po uszy zrobiłam..... zostawiam Ci trochę pięknej zimy ze spotkania ogrodowiska.. było bardzo, bardzo fajnie

jagoda99 21:31, 15 sty 2013

dorkow0 napisał(a)

Witaj Jagoda... Co tam słychać u Ciebie... U nas śnieg i ciągle dosypuje, nawet się cieszę, bo wreszcie widać zimę... Serdeczności przesyłam...

U nas chlodno ale zadnych opadow
Wlasnie tak sobie wybieralam rosline na balkon w tym roku myslalam o nasturcji ale jeszcze jakos nie moge sie zdecydowac moze masz jakis pomysl na bardzo sloneczny balkon co najlepiej posadzic?
pozdrawiam

Witaj Jagódko... Zawsze mi się podobała Sundawilla, kwitnie na czerwono, ma piękne skórzaste liście i kocha słońce... Jak się ją zapomni podlać, to jeszcze obficiej kwitnie... Już nawet zastanawiałam się, czy nie zrezygnować z niej w tym roku, bo nie mogę jej przechować... Ale jako jednoroczna, to mogę pomyśleć... Są jeszcze kwitnące na biało... Poczytaj o niej, jak byś była zainteresowana...

Super bardzo dobry pomysl tak wlasnie zrobie a w dodatku lubie czerwone i biale kwiatki bo mam wtedy polska flage
dziekuje
jagoda99 21:37, 15 sty 2013

asc napisał(a)
Jagódko..... z powodu spotkania ogrodowiskowego mam tyłu na forum... ale tyle miłych słów, że aż sie czerwona po uszy zrobiłam..... zostawiam Ci trochę pięknej zimy ze spotkania ogrodowiska.. było bardzo, bardzo fajnie

Piekna zima a ten snieg oh i ah!!!!!!!! a u nas ani widu ani slychu wiosna na calego.
Nie musisz sie czerwienic zeby wiecej bylo takich ludzi jak Ty swiat bylby o wiele weselszy.
Bardzo sie ciesze ze udala Wam sie narciarska wyprawa.
pozdrawiam
wiunia 20:21, 20 sty 2013

Pozdrawiam Jagódko cieplutko! U mnie śnieg, mróz i frajda z takiej pogody dla moich psiaków. Choć ja sama tez lubię taka właśnie zimę, ale do wiosny tęsknie mimo wszystko
Mala_Mi 09:53, 27 sty 2013

Jestem za sandewillą... lubi słońce i przesuszoną ziemie... dlatego ja mam, bo wybacza mi moje niedopatrzenia z doniczkowymi..