Jeśli będzie ogrzewanie to jaki problem? Będziesz na miejscu i wszystko lepiej dopilnujesz a troszkę niewygody to tylko więcej wspomnień będzie. Marzec to juz wiosna wiec i działka sie ucieszy a Hirutek jaki będzie szczęsliwy.Pozdrawiam,
Oj Karolina na budowie ,wre robimy łazienke i mus do marca się wprowadzić w jeszcze stan surowy
Jeśli będzie ogrzewanie to jaki problem? Będziesz na miejscu i wszystko lepiej dopilnujesz a troszkę niewygody to tylko więcej wspomnień będzie. Marzec to juz wiosna wiec i działka sie ucieszy a Hirutek jaki będzie szczęsliwy.Pozdrawiam,
Bożenko ja w nowym surowym domu lubię być a słusznie nie ominie mnie wiosenne kiełkowanie Hirutek nie odstępuje mnie na krok ,własnie przy mnie leży i grzeje się od podłogówki oj zmykam spać ,buziaczki
Aniu,Basiu dziękuję za odwiedziny
Zapracowana okrutnie i za bardzo nie mam czasu tu zaglądac .częściej oglądam strony w inspiracjami łazienki ,kuchni ,oświetlenie itp itp.
Łazienka się robi i już bedzie można mieszkać
Dom nieocieplony i w ten mróz troche zamróz wchodzi na ściany,ale niedługo wiosna
Z zimy i dużej ilości śniegu tylko Hiro zadowolony ,szaleje i baraszkuje
Pozdrawiam wszystkich
Trzymam kciuki za szybkie prace wykończeniowe. Pamiętam gdy wprowadziłam się do siebie cztery lata temu, jak wszystko cieszyło. Będąc na miejscu, łatwiej wszystko robić. W ubiegłym roku przestałam palić w domu pod koniec marca, słońce ogrzewało dom. Ty masz już ogród ukształtowany, pozostaje pielęgnacja. Pozdrawiam
Trzymam kciuki za szybkie prace wykończeniowe. Pamiętam gdy wprowadziłam się do siebie cztery lata temu, jak wszystko cieszyło. Będąc na miejscu, łatwiej wszystko robić. W ubiegłym roku przestałam palić w domu pod koniec marca, słońce ogrzewało dom. Ty masz już ogród ukształtowany, pozostaje pielęgnacja. Pozdrawiam
Aldonka wiesz cieszę się ,że będę na swoim .Nie nadaję się do mieszkania w bloku.Ale to inne wyzwania.Co do ogrodu to dopiero namiastka zrobiona ,powierzchnia jest olbrzymia.Oj oby moj kręgosłup wytrzymał Pozdrawiam.