Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

kaisog1 21:19, 17 sty 2013

Krysiu ja bym sie nawet w stan niesurowy wprowadziła hihihiih Trzymam kciuki za budowę
Bogdzia 21:32, 17 sty 2013

Krys napisał(a)

Ale ładnie!! jak tam postępy na budowie Krysiu?

pozdrawiam!
Karola

Oj Karolina na budowie ,wre robimy łazienke i mus do marca się wprowadzić w jeszcze stan surowy

Jeśli będzie ogrzewanie to jaki problem? Będziesz na miejscu i wszystko lepiej dopilnujesz a troszkę niewygody to tylko więcej wspomnień będzie. Marzec to juz wiosna wiec i działka sie ucieszy a Hirutek jaki będzie szczęsliwy.Pozdrawiam,
Krys 21:36, 17 sty 2013

kaisog1 napisał(a)
Krysiu ja bym sie nawet w stan niesurowy wprowadziła hihihiih Trzymam kciuki za budowę

Gosiu dziękuję Ogrzewanie mamy i już palimy,mój M już mieszka w nowym a ja w weekendy też
Krys 21:39, 17 sty 2013

Bogdzia napisał(a)

Ale ładnie!! jak tam postępy na budowie Krysiu?

pozdrawiam!
Karola

Oj Karolina na budowie ,wre robimy łazienke i mus do marca się wprowadzić w jeszcze stan surowy

Jeśli będzie ogrzewanie to jaki problem? Będziesz na miejscu i wszystko lepiej dopilnujesz a troszkę niewygody to tylko więcej wspomnień będzie. Marzec to juz wiosna wiec i działka sie ucieszy a Hirutek jaki będzie szczęsliwy.Pozdrawiam,

Bożenko ja w nowym surowym domu lubię być a słusznie nie ominie mnie wiosenne kiełkowanie Hirutek nie odstępuje mnie na krok ,własnie przy mnie leży i grzeje się od podłogówki oj zmykam spać ,buziaczki
an_tre 21:41, 17 sty 2013

Witaj Krysiu wpadłam się przywitać pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
barbara_kraj... 22:12, 25 sty 2013

O, widzę żeś naprawdę zapracowana
Pozdrawiam cieplutko
Krys 10:37, 27 sty 2013

Aniu,Basiu dziękuję za odwiedziny
Zapracowana okrutnie i za bardzo nie mam czasu tu zaglądac .częściej oglądam strony w inspiracjami łazienki ,kuchni ,oświetlenie itp itp.
Łazienka się robi i już bedzie można mieszkać
Dom nieocieplony i w ten mróz troche zamróz wchodzi na ściany,ale niedługo wiosna
Z zimy i dużej ilości śniegu tylko Hiro zadowolony ,szaleje i baraszkuje
Pozdrawiam wszystkich

aldonaz 10:47, 27 sty 2013

Trzymam kciuki za szybkie prace wykończeniowe. Pamiętam gdy wprowadziłam się do siebie cztery lata temu, jak wszystko cieszyło. Będąc na miejscu, łatwiej wszystko robić. W ubiegłym roku przestałam palić w domu pod koniec marca, słońce ogrzewało dom. Ty masz już ogród ukształtowany, pozostaje pielęgnacja. Pozdrawiam
Krys 20:19, 27 sty 2013

aldonaz napisał(a)
Trzymam kciuki za szybkie prace wykończeniowe. Pamiętam gdy wprowadziłam się do siebie cztery lata temu, jak wszystko cieszyło. Będąc na miejscu, łatwiej wszystko robić. W ubiegłym roku przestałam palić w domu pod koniec marca, słońce ogrzewało dom. Ty masz już ogród ukształtowany, pozostaje pielęgnacja. Pozdrawiam

Aldonka wiesz cieszę się ,że będę na swoim .Nie nadaję się do mieszkania w bloku.Ale to inne wyzwania.Co do ogrodu to dopiero namiastka zrobiona ,powierzchnia jest olbrzymia.Oj oby moj kręgosłup wytrzymał Pozdrawiam.
kwiatholandii 21:59, 27 sty 2013

Krysiu, jak tam łazienka? (Zimą mozemy te tematy tutaj poruszać ) Jaka kolorystyka panuje u Ciebie?