Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Magda70 21:49, 26 sty 2013

asc napisał(a)

albo tak...

Świetne to jest... ale pierwsza myśl.. że życia mi braknie aby takiego efektu doczekać.... druga myśł...to kto to będzie dbał..bo ja tak równo na pewno nie przytnę....
Wiec muszę pozostać przy rabacie wsiowej..a nie z Wersalu czy Dobczyc Hanuś ma rację.. to nie mój charakter

Widzisz jak łatwo Ci głupotę z głowy wybić...postraszyć i pomaga
an_tre 21:57, 26 sty 2013

Aniu przy takim kolorowym oknie storczykowym świat staje się piękniejszy nawet jeśli ta paskudna zima robi sobie lodowe psikusy, prawda? pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Magda70 22:07, 26 sty 2013

Miałam ze 3 storczyki...jedne nawet powtórnie zakwitł ale padł jak pozostałe...
I się na nie zdenerwowałam...ale chyba się oddenerwuje....bo piknie u Ciebie wyglądaj...
agata19762 22:17, 26 sty 2013

witaj Aniu.....
miło, że mnie odwiedzasz.....
dzięki wieeelkie.......

Twoje storczyki powalają na kolana....
robią wrażenie.... na żywo szczególnie !!!!

widzę,że też nie możesz usiedzieć spokojnie.....
już Cię nosi........
ogrodomaniacy tak mają......

Twój wsiowy jak go zwiesz ma swój urok....
jest NIEPOWTARZALNY !!!!!!!!!!!!!!
jak cały TWÓJ ogród no i jak TY!!!!!!!

i tego się trzymaj Kochana !!!!!!!!

każdy z nas jest inny.......
i każdy ogród ma inny........

ŁĄCZY NAS JEDNO MIŁOŚĆ DO ROŚLIN, ZIEMI i takie tam uzależnienie ogrodowiskowe.....

duuuuuuuuuuuuża buzka dla Ciebie !!!!!!!!!!!!!
Mala_Mi 23:22, 26 sty 2013

Madziu, Agatko i Aniu..buźki wielkie za dobre słowa

Agata... jak będziesz gdzieś w pobliżu to zapraszam

Anię już zapraszałąm.. dalej aktualne...
A Madzię bym chętnie poznała..bo agentka z Ciebie że hej.. ale agentka jakie lubię..... dobry dowcip i na temat Rozwalasz na łopatki i banan mam od ucha do ucha....
Kasiek 23:41, 26 sty 2013

Aniu podgladam sobie Twoje storczyki,przepiekne sa....Ja swojego czasu mialam trzy ale je oczywiscie ukatrupilam Moze gdybym wczesniej Was znalazla,nie doszlo by do tej sytuacji.Mysle ze skusze sie na nastepne okazy,i wtedy zglosze sie do Ciebie po porade Buziam
Madzenka 23:46, 26 sty 2013

Odcisk palucha zostawiam
aldonaz 23:54, 26 sty 2013

Aniu, tej rabaty nie zmieniaj proszę, jedynie parę roślin poprzesadzaj - jest niepowtarzalna.
jagoda99 04:31, 27 sty 2013

pozdrawiam
Mala_Mi 10:05, 27 sty 2013

Jagódko - odpozdrawiam...
Aldonko..... taaaaa jest niepowtarzalna, bo nikt nie wpadłby na pomysł tak posadzić rośliny jak ja
Madżenko.. ale palucha odcisnęłaś.... muszę monitor zetrzeć, bo nic nie widzę Ale obiecuję dziś tak nie gonić.. a nawet nie gonić wcale, wiec znajdziesz gdzie ten paluch był... a ja muszę troszkę co innego porobić na komputerze

I jakis widoczek zaraz poszukam... aaa u nas mroźno czyli jakieś -11,1 (tak podaje termometr) ale słonko świeci... może czapki lodowe z rh i magnolii wytopi..... świat cały w lodowych skierkach... bardzo ładnie za oknem Diamenty na wszystkim