Anipla nie stresuj sie zrobimy powtorkę sprawdzaj gzie największy ruch, tam będziemy MY
kasik ja dzisiaj nie buszowałam po necie bo bym się znów spóżniła... I rano zwykle doprowadzam dom do porządku.... Kuchnię..... Wieszam pranie... Pakuję zmywarkę...
Bo jak wieczorem z Wami poszalej to w domu s..f !
Aniu dziewczyny tak dały czadu... Że do dzisiaj sprzątam ale trzeba było zakończenie Malediwów urządzić!
Zeta jak zwykle nas nie zawiodlaś diablobałwan
Aga mam nadzieję, że do nas wrócisz , na zioło zapraszamy tzn ziołową herbatkę dla kurażu!
Magda - zamkną nas, jak bozia mi świadkiem, mowię ci!!! A rodzina nas wydziedziczy!!
Ania widoki ogrodowe mam pod nosem do tych drugich jadę cały dzień(a autostrady wciąż niet)
nie powiem "..nie idźcie tą drogą.." bo warto iść dalej do Wrót Chałubińskiego i potem myk w prawo szlakiem dla kozic (nieoznaczony) i dojść do Szpiglasowej
adrenalina 200%
Gosia oj tam oj tam ale nie będę się spierał bo cały rocznik był przedni
Góry Sowie -Wielka Sowa
jedno z naszych spotkań klasowych z obowiązkowymi wycieczkami w góry Igliczna k. Międzygórza
kolega po lewej trzyma w reku zdjęcie zrobione kilka(???) lat wcześniej w tym samym miejscu
skład zbliżony, podobieństwo zachowane tylko ściany i okna się zmieniły
jak pokazałem im to zdjęcie niektórzy się popłakali (ja też)
przynudzam wspominkami ale już niedługo wiosna
mała ciekawostka tak jak na tym spotkaniu byli przedstawiciele trzech kontynentów: Europa, Afryka i Australia tak niedaleko od tego miejsca jest Trójmorski Wierch -zlewnia trzech mórz jedyne takie miejsce w Polsce
24.05.2012
kaczka znalazła sobie miejsce na gniazdo tuż obok budynków sanatoryjnych, gdzie codziennie przemieszczają się rzesze kuracjuszy i turystów ...a jej to nie przeszkadza