Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

Welka 18:00, 04 lut 2013

Witam!
Matko, ile mam powiadomień, nie było mnie kilka dni i nie ogarnę wszystkiego w jeden wieczór.
Ferie się skończyły, powrót do rzeczywistości w końcu nastąpił
Mam w ogrodzie może z cm śniegu, jest dość ładnie, ale diabelsko ślisko.
Sępy nadal żerują

Hiacynty się rozwinęły

Amarylis też za kilka dni zakwitnie

Pozdrawiam
annawu 19:28, 04 lut 2013

Witaj Ewelinko, ale u Ciebie wiosenkowo i pachnąco, u mnie pogoda fatalna, pada śnieg z deszczem
EPODLAS 19:46, 04 lut 2013

Ewelinko, więc u ciebie kolorowo w domu. Kwitną hiacynty, a pąk amarylisa wygląda obiecująco, będzie duży kwiat. U nas dzisiaj znowu pada, ale ma być od jutra zimniej. Myślę, że te deszcze nie są takie złe, ziemia będzie dobrze nasączona na wiosnę. Jak będzie ciepło, rośliny będą rosnąć aż miło
Gosiniak 20:20, 04 lut 2013

Ptaszki obejrzałam a kwiatki zawsze miło się ogląda, amarylis w takim stadium to mi się na drugi dzień otworzył pierwszy kwiat, pokaż koniecznie jak się rozwinie, a hiacyntów zazdroszczę- białe moje ulubione
Ewa4 10:18, 05 lut 2013

witam Ewelina
tak duża działka, zdjęcia mam tylko od wjazdu pokazane a jeszcze taki areał co przed domem to i za domem jest ale nie mam zdjęć tam tylko trawa narazie ale już tylko do wiosny bo jak tylko będzie można ruszam realizowac plany zdobyte na ogrodowisku dużo się tu dowiedziałam i Danusi rady w innych wątkach, wykorzystam u siebie musze jakoś ten ogród złozyć do kupy ale postaram się robić fotki przed i po może ktoś namiesza troszkę i powstanie coś
Welka 18:28, 08 lut 2013

Witam znów po kilku dniach!
Aniuwu, u mnie dziś już śnieg, hiacynty przekwitły - zima wróciła.
Bożenko, amarylis miał być czerwony z rozświetlającą bielą, zaraz zobaczysz na zdjęciach że kupiłam odwrotność tego co było napisane.
Gosiu, amarylis faktycznie zakwitł po dwóch dniach, ale nie było mnie wtedy na forum.Dziś miałam dokupić hiacyntów, ale w tesco było chyba po 4,99, a ja nawet w kwiaciarni kupowałam po 4, w lidlu czy jakiejś innej biedronie były po 3, wiec nie wzięłam, nawet ukochanych białych.
Ewo, wiosną będę podglądać Twoje poczynania, z tyloma doradcami z ogrodowiska na pewno uda Ci się coś ładnego zrobić.

Miał być czerwony z delikatnym białym

Welka 18:29, 08 lut 2013

Pozdrawiam
Kasiek 20:24, 08 lut 2013

I ja przybieglam i kwiatuchy przynioslam
Dawno,dawno temu,mieszkalam krotko i przez przypadek w okolicach Olsztyna Piekne tereny....
monteverde 20:39, 08 lut 2013

Ewelinka już po feriach? pozdrawiam u mnie też hipek inny kupiłam inny zakwitł i opakowanie było fabrycznie zamknięte
EPODLAS 22:40, 08 lut 2013

Ewelinko, piękny ten amarylis i ile ma kwiatów. Zrobił ci niespodziankę, ale jaką