Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

Urszulla 18:54, 08 lut 2013

Wspaniała okazja parapetowa.....w ostatki...wklejam kwiatka ...kwitnie od października do teraz na chłodnym parapecie też bez parapetu

popcorn 19:44, 08 lut 2013

To gdzie ta łazienka? Ciemiernika mogę Ci kupić i przywieźć do teściów jutro - chyba ze do biedrony masz bliżej niż do moich tesciow??
Krysiu wproszę się do Ciebie wiosna, co Ty na to? Obiecałam Ci jeżówki i trawę, pamiętam! I chętnie zobaczę Wasz plac boju! Cyklamen śliczny, a parapety niedługo będą!!

pozdrawiam!!
Krys 19:51, 08 lut 2013

Urszulla napisał(a)
Wspaniała okazja parapetowa.....w ostatki...wklejam kwiatka ...kwitnie od października do teraz na chłodnym parapecie też bez parapetu

Ula ,ale śliczny ,piekne dzięki
Krys 19:59, 08 lut 2013

popcorn 20:05, 08 lut 2013

Fajnie sie zapowiada! Super ta mozaika - świetny pomysł z tym coraz czarniejszym w dół
Fajnie że też masz ciemiernika, ja się do swojego codziennie uśmiecham
Krys 20:07, 08 lut 2013

Jak na ogrodnika przystało dwie ściany są w delikatniutkie srebrem malowane kwiatki
Krys 20:10, 08 lut 2013

popcarol napisał(a)
Fajnie sie zapowiada! Super ta mozaika - świetny pomysł z tym coraz czarniejszym w dół
Fajnie że też masz ciemiernika, ja się do swojego codziennie uśmiecham

A majster strasznie wolno robi,to już 4 tygodnie w tak małej łazience i beż bajerów ,sadziłam ,że w ten tydzień bedze juz koniec na szczęście dokładnie
Krys 10:51, 10 lut 2013

Moj heliotrop o którym wspomniała Danusia u Irenki oj trochę kiepskie zdjęcie ,długo kwitnie .

Krys 10:56, 10 lut 2013

popcarol napisał(a)
To gdzie ta łazienka? Ciemiernika mogę Ci kupić i przywieźć do teściów jutro - chyba ze do biedrony masz bliżej niż do moich tesciow??
Krysiu wproszę się do Ciebie wiosna, co Ty na to? Obiecałam Ci jeżówki i trawę, pamiętam! I chętnie zobaczę Wasz plac boju! Cyklamen śliczny, a parapety niedługo będą!!

pozdrawiam!!

Karolina oczywiście,że zapraszam do obejrzenia naszego placu boju Nawet dzisiaj na rosołek w trakcie gotowania przegladam dalie i mieczyki,musze je pomoczyć przeciw grzybom
Bogdzia 13:22, 10 lut 2013

Krysiu ja z rewizytą. Również życze miłej niedzieli i smacznego rosołku i ewentualnych miłych gości , ale czy goście przeczytali to zaproszenie?