Do wianka Justyny troszkę brakuję...ja nie mam duszy artysty a zmałpować tak dosłownie jednak nie potrafie - jakieś detale zawsze mi umkną...
Nie mam pistoletu na klej wiec nadziewałam włóczkę na wieszak druciany...
Ale i tak mi się podoba
Dasia miło mi że wpadłaś
Stron sie trochę narobiło - ja mam sposób na takie wielostronnicowe ogrody - zaznaczam wątek,otwieram na nowej karcie i klikam grafikę - wtedy widzę same zdjęcia
Ooo a tak się da? Gdzie to się klika?
Tą bombkę malowałą moja córcia ,w krakowskiej pracowni ozdób choinkowych - w ramach wycieczki szkolnej
Zrobiłam wianek...eko...pure nature oprócz kleju...
Pozdrawiam mistrzynię klimatu
Czy ja już pisałam, że ten wianek to mój absolutny numer jeden? Jest cudny.
Pierniczki też śliczne były, ale nie do końca rozumiem jak to było robione, ten lukier - szprycą z materiałem? To jakaś specjalna końcówka?
Ja bym chyba złotą dała i wstążkę jeszcze, ale ja lubię gęsto ozdóbek. Może znajdę zdjęcia z zeszłego roku, to wkleję u siebie
Tego na kominek to Ci bardzo zazdroszczę, M tak hajcuje, że u nas sypałby się po godzinie
uparcie karmię ptaszki, przylatują sikorki i mazurki, czasem sójki
niestety jabłuszko nie cieszyło się zainteresowaniem i sobie zgniło, więc zamieniłam na słoninkę - foty jutro...a teraz śniadanko na...śniegu
A czy ktoś z was robił podłaźniczki na święta? bo ja sobie dzisiaj zacząłem robić i chyba jutro skończę. Jak będzie gotowa to pokażę, ale chętnie zobaczę też Wasze - oczywiście jeśli ktoś też wpadł na taki pomysł i sobie zrobił
czego to na ogrdowisku się człek nie dowie
podłaźniczki - wyguglałam i już wiem ale na Twoje czekam cierpliwie i z ciekawością
Obiecałam, no to wklejam. Ja raczej tradycjonalistka jestem i zamiast wiankowania było stroikowanie, ale tak naprawdę to nigdy nie wiem jak ten wianek przymocować do drzwi...a Sebek pisał, że można powiesić dwa po obydwu stronach dla równowagi. No niestety u mnie nie za bardzo, bo dom z lat 70-ych i przedsionek jest mikry...jedna osoba w zimowej kurtce ledwie się mieści, a M i Kuba do malutkich nie należą, więc wewnętrzny wianek tylko by przeszkadzał.
i inne ujęcie
a w tym mam dylemat...dodałam czerwoną świecę, ale będzie inna...hmm, tylko jaka? złota , biała czy kremowa?....najbardziej mi pasuje kremowa...jak myślicie?
a to ma być na kominek, ale nie mam pomysłu na przymocowanie...i na pewno zrobię to dopiero w wigilię, żeby zbyt szybko igły nie opadły