Bardzo ładny kolor, czy pamiętasz może nazwę?
Wiosna u Ciebie bujna i kolorowa, Emperory z hakone cudne. Moje okazały się cytrynkowymi nie-Emperorami Wiosna i niespodzianki
No koniecznie. Warto sobie zrobić przyjemność. Oczywiście Hortorus. Ja w weekend a raczej w poniedziałek atakuję szkółki w Skubiance. Potem zrobimy mały zlot czarownic u mnie. Jak będziesz w okolicy Radzymina to zajrzyj. Jeszcze nie ma co oglądać ale przynajmniej ścieżkę przetrzesz w tym kierunku
ułudka ciągle fajnie kwitnie, z daleka robi ciekawe plamy w moim ulubionym niebieskim kolorze. Sorry za jakość zdjęć ale tradycyjnie telefonem
Cisy Wojtek kupowałam w Horturusie na Płochocińskiej. Jeszcze trochę zostało. Tam jest od 8. Więc jak będziecie jechać w poniedziałek to zawsze można zajrzeć. To chyba będzie trochę po drodze.
Futrzaki same się pchają pod obiektyw telefonu. Nawet kicia już się tak nie wzbrania jak kiedyś. Dawnej zrobić jej zdjęcie graniczyło z cudem, no chyba że akurat spała
Jeszcze takie mam w ogrodzie. Zwykle mają nadszarpnięte odwłoki przez moje futerka. Dwa dni temu znów ganiałam taką po domu. Może nawet to tą, bez ogona.
Carexa Spring kupowałam internetowo. Ania Kwartet mi poleciła. Super jest, szybko rusza, ładna zieleń. Muszę spróbować podzielić i obsadzić jeszcze inne miejscówki
Przyjedź w poniedziałek to obejrzysz na żywo
Marta, zakupy powodują że bolą mnie plecy już na samą myśl. A w weekend majowy planuję kolejne zakupy... no sama sobie w stopę strzelam
Brachytricha listki ma już spore. Dużo więcej nie urosną. Dopiero kłosy kwiatostanów spowodują że będą większe/wyższe.
Poszłam za twoim przykładem i zaczęłam przekopywać kolejny kawałek, od 60 lat nietknięty łopatą
To prawy brzeg Rabaty pod Górką. Mam tam dwie brzozy. Będzie białe poletko bylin.