Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Moja największa pasja - ogród 16:48, 27 lis 2012

Do góry
kasik778 napisał(a)
i jeszcze fotka ranna portretowa

Powiem tylko, piękne zdjęcie, piękny maluszek i cudowne oczy...
Widzę, że dobrze wykorzystujesz nowy nabytek... najlepiej wychodzą na zdjęciach dzieciaczki
Ogródek Hanusi po zimie 16:34, 27 lis 2012

Do góry
Haniu , pozdrawiam , całuje wszystkich . Czytam Twoje wierszyki , podziwiam ...masz talent . Grzyb tež ładny taki jakiś kosmaty , jeszcze niewidziałam . Przyciaga owady a potem je zjada . To jakaś ,,muchołapka ,,.
Haniu , w domu jako w domu , póki niema śniegu to dobrze , ale juž strasza ze śniegiem . Posyłam Ci pozdrowienie z lata , Pa ..pa ..ściskam , trzymaj sie cieplutko , napisz . W ogrodowisku jestem každy dzień . Podziwiam Wasze ogrody , niektóre bardzo ładne . U mnie mało kwiatów , długa zima i cień do południa , ale za to świerki szumia každy dzień . Pa...Hanulko .
Moja największa pasja - ogród 16:04, 27 lis 2012

Do góry
i jeszcze fotka ranna portretowa

Moja największa pasja - ogród 16:03, 27 lis 2012

Do góry
i jeszcze jedno zdjęcie zrobione z samego rana

trzmielina, szykuję jej niezłą przeprowadzkę, będzie robiła za obwódki w kilku miejscach

Moja największa pasja - ogród 16:00, 27 lis 2012

Do góry
kasik778 napisał(a)
Kochani moje plany ogrodowe w pełnym toku, ostatnio byłam w Obi obejrzeć ciurkadełka i widziałam takie jak ma Wieloszka, czyli trzy kule z granitu z podświetleniem ledowym, piękne...

Mam obiecane na Gwiazdkę

Poza tym dostałam długo wyczekiwany prezent - lustrzankę

Robi boskie zdjęcia

Oto efekt

gratuluję nowych nabytków, ale ten mały człowieczek jednak robi największe wrażenie pozdrawiam Kasiu!
Ogród zamknięty w skrzyniach 15:54, 27 lis 2012

Do góry
No i w jednym z artykułów Danusi znalazłam ideał ( mam nadzieję że mogę go tu wkleić).......

piękny kontrast zieleni no i ten pojemnik .....
A może nie będę się łamać i od razu wstawię wannę?)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
tylko kto to będzie dźwigał?
Ogródek Hanusi po zimie 15:43, 27 lis 2012

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Betysiu,Irenko,Elizo...witam ! Mimo nawału prac znalazłyście czas na wpis u mnie?! Cenne to zaiste!
Dla Was.....rarytasik....chiński grzybek ..cordyceps.....po polsku maczużnik...pasożytujący na owadach.....antyrakowe właściwości
znaleziony przeze mnie na spacerze.......

.

Haniu odniosę sie do tego rarytasu słowawi Swietłany Allilujewny!

" Boże, jaki piękny stworzyłeś świat, jaki doskonały - każdą trawkę, każdy listek! Stale pokrzepiasz i podtrzymujesz na duchu człowieka żyjacego w strasznej, ogłupiałej gromadzie. I tylko przyroda - wieczna i potężna, daje mu siły i pociechę, równowagę ducha i harmonię"
Ogródek Hanusi po zimie 15:40, 27 lis 2012

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Betysiu,Irenko,Elizo...witam ! Mimo nawału prac znalazłyście czas na wpis u mnie?! Cenne to zaiste!
Dla Was.....rarytasik....chiński grzybek ..cordyceps.....po polsku maczużnik...pasożytujący na owadach.....antyrakowe właściwości

.

Że jesteś znawczynią grzybów to wiem ale że znalazłas grzyb pasożytujący na owadach?????????????? Na jakim owadzie?????A może na owocach miało byc-zgłupiałam.
Norweski ogródek... 15:37, 27 lis 2012

Do góry
dziekuje za odwiedzinki , przyjemnie to jest w domku to faktna dworze mokro i wietrznie....

Ogródek Hanusi po zimie 15:36, 27 lis 2012

Do góry
Ewo,Pszczółko,nie mogę powiedzieć...... zostaw ogród i przyjeżdżaj,razem pochodzimy,bo jeszcze pracujesz......ale na urlop i zmianę klimatu.....czemu nie......Spacery u mnie...codzienne. po 3 razy.
Ogródek Hanusi po zimie 15:12, 27 lis 2012

Do góry

.
Blaski i cienie nowego życia 15:04, 27 lis 2012

Do góry
Zmierzyłam dzisiaj to miejsce za które chcę się wziąć na wiosnę i tak mniej więcej wygląda w planie.
To widok z tarasu:
-z lewej posadzone małe tuje SZMARAGD-i pod nimi widziałam lawendę bo to południowa strona,
-na wprost myślałam o huśtawce, bo tam zawsze było trochę cienia latem o poranku (jak rosła stara śliwa-teraz by się przydało nowe drzewo) i w otoczeniu hortensji z małymi nasadzeniami
Do ogrodzenia sąsiadki pozostałoby ok. 2m na drzewa, ewent. myślałam o rododendronach(?)lub cisy

A to w realu:

Ogród Magdalenka 14:53, 27 lis 2012

Do góry

Dzisiaj na chwilkę wyszło słoneczko ... o to dowód i u mnie prawie wszystko w jednym kolorze hihi ...

leżaczek przeniosłam na taras, może jeszcze będzie okazja poleżeć pod kocykiem...

Madziu ślicznie u Ciebie a rojniki REWELKA !!!!
Ślę pozdrowienia i uściski
Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi 14:24, 27 lis 2012

Do góry
betysia napisał(a)
Kochani witam was cieplutko!!!!

ja tylko na chwilke, bo padnieta jestem...zajrze jutro rankiem i wszystko nadrobie!!!!!

zostawiam Wam to co obiecalam....skoczone!

buziam, papapapa

Chętnie bym przycupnęła przy kominku i jednym i drugim ale tak samotnie ..... wiem , że tu mogłabym odpocząć i wyłączyć głowę choć na chwilę .... Pozdrawiam
Dla odmiany czas na zmiany... 13:33, 27 lis 2012

Do góry
Agacia napisał(a)
Dziewczyny, jeśli chodzi o mocowanie wianków, ja mam na stałe wbity malutki gwóźdź, na górze, w grubość drzwi oczywiście, a nie w powierzchnię frontową:

Wystaje tak na 3 mm. Nie jest widoczny i nie przeszkadza w zamykaniu. Wianek wieszam na żyłce na pasującej wysokości.

Też tak mam za radą Danusi
Kwiatki i rabatki u Elizy 12:35, 27 lis 2012

Do góry
Fajna
Wkleję moją - jak Ci przeszkadza, usunę!
pozdrawiam
Kwiatki i rabatki u Elizy 12:26, 27 lis 2012

Do góry
popcarol napisał(a)
Ela ale kwiatków ma Twoja żurawka! Mam podobną, krwistą, ale kwiatki ma czerwone..
też czekam na wiosnę, będę dzielić moje żurawki

pozdrawiam!

Ja też swoje podzieliłam, aby się cieszyć kwiatkami w różnych miejscach. Cieszę się, że nie tylko ja mam starą odmianę... moja jak widać kwitnie na różowo, ale listki ma zielone.

Norweski ogródek... 11:58, 27 lis 2012

Do góry
Pozwolisz, że jeszcze raz popatrzę....jak nastrojowo...

U nas też za parę dni ma być śnieg...nie jestem pewna czy chcę... Gorące pozdrowienia
Nasz przydomowy ogródek 11:37, 27 lis 2012

Do góry
Zbysiu, gratulacje!!! ogród obejrzałam, jest pięknie
i toast wznieśmy
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies