Zakwasów nie ma... chociaż wczoraj na pierwszej godzinie zdychałam... i się dziwię bo od wiosny zero ruchu... tylko paluszki na klawiaturze.. nawet trawniak ani razu nie kosiłam
A to pokoje do wynajęcia na lodowcu..... w igloo
piękny ogród ... przeczytałam na jednej z pierwszych stron "ja wam pokażę " i pokazałaś ... czapki z głów ... a to ...no cóż to koleżanka ... też Tequila ... stanęła aby się przywitać ...
Faktem jest, że Jan nie ogarnia wszystkiego i fotki to jego pięta achillesowa, ale nie wynika to z braku materiału do fotografowania tylko raczej z braku czasu. Byłam u niego kilka razy i całe dnie spędzałam w tunelach z hostami, w których można zapomnieć o całym świecie. Hostami zajmuje się sam, jest twórcą wielu nowości, godzinami może o nich rozmawiać .
Według mnie jest prawdziwym pasjonatem hostowym dlatego osobiście wolę odwiedzać jego gospodarstwo niż Fransena ale oczywiscie jest to tylko moja subiektywna opinia .
Te tunele mieszczą się w prywatnej części posiadłości Jana, ogólnie nieudostępnianej zwiedzającym.
Wszystkim gościom życzę cudownych i białych Świąt Bożego Narodzenia, aby były radosne, szczęśliwe i spędzone wśród najbliższych.
Życzę Wam dużo zdrowia, pięknych ogrodów i spełnienia marzeń i tych dużych i tych malutkich.
No nie z wszystkich ozdób świątecznych to Twoje aniołki mi się najbardziej podobają...... wszystkie prace są piękne.. ale jakbym miała coś sobie wziąć z Ogrodowiska z ozdób świątecznych... to albo zabieram Twoje aniołki
No dobra, pokarzę co zdziałałam przedświątecznie. Wianek zielony zrobiłam na sztywnym drucie. Może nie jest najprostszy, ale jak na mój pierwszy wyszedł wg. mnie ok. A banieczki - jak wianek srebrne z kokardką trochę może patriotycznę, ale co tam...