Gardenarium
19:21, 08 sty 2013
Gabrysia_ - to będę współczuć
Domek ma 9 lat, czas na malowanie najwyższy. Będzie czysto i świeżo. Wiosną może kwiaty doniczkowe podrasuję, coś dokupię. Ostatnio przestałam oddawać stare storczyki i zaczęłam gromadzić na górze u Michała, pusty pokój.
irena_milek - Irenko, trzeba sobie humor poprawiać, a najlepsze są do tego świeże kwiatki, najlepiej nie cięte, choć też lubię.
monteverde - dziękuję Aniu za odwiedzinki oglądałam dziś u Ciebie śnieżek.
Kindzia - leć i pochwal się
Urszulla - przeróbka kuchni w trakcie, ale zanim cokolwiek ruszymy, robimy salon, żeby siły pomocnicze wykorzystać
kaisog1 - oj będę, Anula mnie odwiedziła w tym bajzlu i pobrała nasionka
Sebek - najgorsze jest to że jutro jadę po farbę i nie wiem jaką, no nie wiem, mówisz migdałowa ?
Łoosiuu - szkoda że był tylko jeden, miałabym ładniej, muszę inne doniczki poszukać.

irena_milek - Irenko, trzeba sobie humor poprawiać, a najlepsze są do tego świeże kwiatki, najlepiej nie cięte, choć też lubię.
monteverde - dziękuję Aniu za odwiedzinki oglądałam dziś u Ciebie śnieżek.
Kindzia - leć i pochwal się
Urszulla - przeróbka kuchni w trakcie, ale zanim cokolwiek ruszymy, robimy salon, żeby siły pomocnicze wykorzystać

kaisog1 - oj będę, Anula mnie odwiedziła w tym bajzlu i pobrała nasionka

Sebek - najgorsze jest to że jutro jadę po farbę i nie wiem jaką, no nie wiem, mówisz migdałowa ?

Łoosiuu - szkoda że był tylko jeden, miałabym ładniej, muszę inne doniczki poszukać.
Instagram Ogrodowiska