Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

W ogródku Martki 09:08, 27 cze 2022

Do góry
Poranek z niespodzianką, Jude de Obscure w rozkwicie.
Bardzo ciekawie kwitną przy okazji seslerie. Cdn.

moja działka 09:05, 27 cze 2022

Do góry
Witam. Jest bardzo gorąco i nawet nie przebywam na działce, tylko przejdę się wieczorem by zobaczyć co tam się dzieje. Nie jestem w stanie w takie upały nic nie robić. Wczoraj zerwałam borówkę kanadyjską i zrobiłam sok.

tylko kaktusy uwielbiają takie upały

W ogródku Martki 08:59, 27 cze 2022

Do góry
Judith, Agatorku, Magaro, pochwały okazały się przedwczesne, psiaki były fajne, dopóki nie musiały zostać same na działce. Po powrocie zastaliśmy lekko opłakany widok rabat, rozkopany warzywnik, stratowaną fasolę, wykopane cisy, dół pod jednym klonem, jeżówki Green Jewel potraktowane brutalnie były już tylko drobiazgiem Tak kończy się ciocine nieprzemyślane rozpieszczanie psiaków Mimo to całokształt wizyty był bardzo udany W upały wszystko się wybacza, kopanie dołków także
Brzozowy raj 08:57, 27 cze 2022

Do góry
Gochna napisał(a)

Cuda komponujesz na tych rabatach Stipą mnie zarazilaś Pieknie masz!
Ta stipa od Ciebie właśnie zaczęła kwitnąć❤️

Znowu na wsi 08:44, 27 cze 2022

Do góry

Jolu, uprzejmie donoszę, że bodziszki Rozanne od Ciebie mają się dobrze jeszcze raz dziękuję.

Pozwolę im się bujnąć i rozrosnąć i pójdą na miejsce docelowe. Natomiast bodziszka wspaniałego za Twoją radą przycięłam kępę, została jeszcze druga i czekam co dalej, nawadniam go regularnie. To jest zaleta posiadania studni

Glina i zielsko 08:38, 27 cze 2022

Do góry
LIDKA napisał(a)
Wiola , Karola, Asia, Aga, Martka. Bardzo Wam dziękuję za odwiedziny i dobre słowa.

Ogród daje radość. Wracam z pracy padnięta, jeszcze nie całkiem wskoczyłam na obroty, ale wystarczy że pochodze i popatrze na rabatki i przychodzi taki spokój. Chodż widze że zaś trzeba pielić to kolory i kwiaty cieszą tak że skrzyp prawie nie razi w oczy.

Lamentowałam nad trwnikiem cały maj i pół czerwca. Wziełam się do roboty razem z mężem i efekt jest taki.

Twój ogród to właściwie wygląda na "skończony" (wiem, wiem, nie ma takiego pojęcia jak "skończony ogród" - trawniczek gęstnieje, drzewa, żywopłoty rosną, rabatki obsadzone tylko podziwiać
Ogrodowe wariacje 06:46, 27 cze 2022

Do góry
Wiaan napisał(a)
Nie da się uchwycić ilości kwiatów na różance albo ja po prostu nie potrafię Teraz jest na niej dużo bieli, już róż tak nie dominuje i wciąż się nią zachwycam

CUDOWNE obrazki z rabat!
Czysta przyjemność
Glina i zielsko 00:01, 27 cze 2022

Do góry
Ostatni kwiat celebration

Pomponella

Ascot

Nn na pniu. Chyba z pnących. Obsypana pąkami mocno

Nn na pergoli. Biało - różowa. Kwiatki nieduże. Żywotna bo puszcza dużo pędów takich grubych które wycinam.

No i moja Dama.
Artemis.
Kwiatów bez liku, rabatka wyścielona na biało.

Ogród prawie wymarzony … 00:00, 27 cze 2022

Do góry
olciamanolcia napisał(a)
No to dobranoc Dziewczynki❤️
Miłej niedzieli .
Dziś nogi opalałam caaaly dzień

Cóż za widok, coś niesamowitego ❤️
Nogi opalone i super ja kostium nowy zakupiłam

Glina i zielsko 23:55, 26 cze 2022

Do góry
Kończyłam podlewanie przed 22. Róże o szarówce takie piękne. Jutro musze obfocić.
A dzis foty z rana.

Ogród z koniczynką 23:50, 26 cze 2022

Do góry

Ale piękny ten powojnik podoba mi się kolor, taki ciemny fiolet róże też piękne, takie duże a czejniczek z rojnikami cudeńko
Ogrodowe wariacje 23:48, 26 cze 2022

Do góry
Pierwsza jeżówka

Supertunie szaleją

Po tych kolorach całkiem zielono

Ogrodowe wariacje 23:39, 26 cze 2022

Do góry
Jeszcze raz Claire Marshall

Novalis

Artemis

Munstead Wood

Ogród pod pliszką 23:34, 26 cze 2022

Do góry

Jaka piękna dorodna i wysoką ona taka jest czy ma specjalna ziemię.

Ogród coraz to piękniejszy podkłady kolejowe i żwirek bardzo ładnie wyglądają pobocza też efekt nie samowity.
Teraz jak bym zaczęła ogród robić zrobiłabym go zupełnie inaczej przede wszystkim nie spieszylabym się.

Pozdrawiam
Ogrodowe wariacje 23:33, 26 cze 2022

Do góry
LIDKA napisał(a)
Anetka a która Twoja róża ma duzo kwiatów na 1 badylu. Oprócz artemisa?

To bouquet parfait, ona zmieni kolor na taki lekko różowo morelowy

Ogrodowe wariacje 23:28, 26 cze 2022

Do góry
Claire Marshall zapach nieziemski

Aspirin Rose

Ogrodowe wariacje 23:23, 26 cze 2022

Do góry
Nie da się uchwycić ilości kwiatów na różance albo ja po prostu nie potrafię Teraz jest na niej dużo bieli, już róż tak nie dominuje i wciąż się nią zachwycam

Magary Dramaty z Rabaty 23:23, 26 cze 2022

Do góry
Magara napisał(a)
Iza - zaraz tam okrutnica, o morale dbam

Nie lubię jej i tyle. Być może jak kiedyś będę się strasznie nudzić to ją znowu przeoram (ten etap już był w 2018) i zrobię w końcu coś z głową

Błagam Cię... nie rób nic z głową..niech głowa zostanie na swoim miejscu, może się jeszcze przydać od czasu do czasu... zawsze na taki drastyczny krok zdążysz się zdecydować...!!!

Odnośnie biedronek, to u siebie zauważyłam "wysyp" tego gatunku w ilości sztuk 1...nie było konsumpcji, z powodu braku odpowiedniego zapylacza...
Trafiło się natomiast tylko inne "owadowstwo" zajęte sobą do utraty tchu...

Zieleń, drewno i antracyt 23:17, 26 cze 2022

Do góry
antracyt napisał(a)

Darę mam pierwszy rok, też jestem ciekawa, czy powtórzy cechy. Nasiona postaram się zebrać, na wypadek, gdyby się sama wysiać nie chciała.
Bukieciki to taka wesoła twórczość, eksperymentuję sobie z formą i kolorystyką
Dzisiaj pokazały się pierwsze lilie. Posadziłam je w okolicach Chopinów, ale w tym roku długo się ich wspólnym kwitnieniem nie nacieszę. Jakoś się rozminęły.
Byłby z nich bukiet na bogato Dla złagodzenia mocnych form możnaby dodać wysoki przetacznik i kolendrę. Idealnie na biało

Co za róża na 2 foto? Podoba mi się. Moja celebration podobna jak przekwita.

A ta 4 focie jest pięknością nad pięknościami!
April podbija las... 23:11, 26 cze 2022

Do góry
April napisał(a)
Chyba już macie dość

KONIEC

A wszystko takie piękne.

I nie mamy dość!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies