A miało być tak pięknie....
09:17, 07 paź 2012
Witaj Renatko... składam rewizytę....
Kawał roboty zrobiłaś

I pierwsze spostrzeżenia........ trawnik kochana to ty bedziesz mieć..bo na razie to nie jest trawnik

Moja propozycja z własnego doświadczenia.. robiąc linie rabat....weż kosiarke i spróbuj jak się będzie kosiło do takiego kształtu...... linie maja być takie by kosiarka dał sobie radę..... i to bez najeżdżania na rabaty. Rośliny sie rozrosną i bedziesz musiała ciąć kwiatuchy, albo pozostanie niedokoszone... wiec teraz już to zrób dobrze...... ja ciągle poprawiam , bo robiłam.... bez przemysleń ... bo ja to jeden wielki chaos.. (chyba odbijam sobie za niski wzrost..... innymi rzeczami wielkimi).... U mnie głównie kosi M i powiedział, albo sobie poprawielinie, albo to co wystaje za rabaty on kosi ( i kosie bezlitosnie żurawki, trawy, hosty), a gdzie kosiarka nie dojeżdża to nie kosi ,a a ja zapycham z nożyczkami..... Trawnik jest M. a rabaty moje..... i podkaszanie tych rabat też moje.....
Piszesz u mnie o bukszpanku... posadz go... ładnie uporządkuje linię rabatek i zimą nie bedzie tak smutno na rabacie... Ja swoje sadzonki kupowałam przez internet.. bardzo ładne sadzonki.... koło róz też cos posadz..... grupkami cebulowe...... lawendę...... bo rabata będzie ładna tylko wtedy kiedy kwitna róze..a potem co???
Uciekam czytać dalej.....