Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój jesienny ogród

Mój jesienny ogród

Mala_Mi 09:07, 18 gru 2012

Macham z rana........ U nas też na drodze lodowisko.. i grama śniegu..
hanka_andrus 12:44, 18 gru 2012

Słyszę ten szum! Ach! To tylko szum w uszach
Robercie,piękne miejsce,ale po tych schodach ,to ja już nie idę.Poczekam na dole.....
Do roboty pod szklaną górę......współczuję!
Trzymaj się pionu!
anipla 13:14, 18 gru 2012

Robercie ,tak sobie myślę że Twoje przygody z policją spowodowane są tym że jesteś dla nich i dla ludzi jakimś nieprawdopodobnym zjawiskiem i szukają niewiadomo czego....a dziwnym dlatego że :
pisałeś że wszędzie samochodem miejscowi się poruszają a tu nagle zjawia się człowieczek w dziwnym ubraniu, w dziwnym na tę porę roku "pojazdem" i z foto- matem i tak coś za często się kręci po ulicach i foci.....i dziwnie że na nogach chodzi za często ...i pewnie jak ktoś zobaczy Cię 2 razy - to już o 1 za dużo i zgłoszenia lecą ...
Jeszcze kilka razy i przestaną Cię sprawdzać ,bo jak ktoś zadzwoni i Cię opisze to już nie będzie im się chciało jechać bo już będą dobrze wiedzieli o kogo chodzi....
Pozdrawiam i pogody sprzyjającej zwiedzaniu życzę....
Anita
monteverde 00:03, 19 gru 2012

Robercie wszystko czytam w wolnych chwilach i podziwiam , a żeby nie bylo Ci smutno w święta przesyłam Ci filmik no i życzenia pomimo wszystko Wesołych Świąt i uważaj na "bolki"

http://www.dancingsantacard.com/pl/?santa=53086
Martek 02:01, 19 gru 2012

Robercie zdjęcia jak zawsze ciągle bardzo interesujące i piękne.
Na pojutrze powinna dotrzeć karpa i kartka,którą powinna przeczytać małżonka
Pozdrawiam serdecznie Myśliwy
Klamber 08:49, 19 gru 2012

Witam wszystkich gości
Ewo, cieszę się z Twoich odwiedzin.
ASC, uważaj zapędzona, bo w takim młynie łatwo o chwilę nieuwagi i dopiero były by Święta.
Odezwę się do Was przed świętami, fajnie że wpadasz, buziaki.

Haniu, nie dziwię się że nie chciała byś wchodzić bo i ja ledwo się w człapałem a potem w dół i

znów do góry ale w sumie warto było bo wodospadzik całkiem ładny. Jak wyszedłem na drogę to po drugiej stronie widać piękny plac przy samym strumieniu. A na drugim jest fajny domek nad

wodospadem, jak w bajce. Gdy już wsiadłem na rower to po kilku metrach przebiegły mi drogę jakby kuropatwy 5 szt a następne przeleciały a przed chwila mijałem znak, uwaga na przebiegające ptaki, jest tu dużo fajnych znaków będę je cykał dla Was.

Anito, na pewno jest tak jak mówisz a jeszcze niektórzy chcą się wykazać, jak wszędzie.
Monteverde, dzięki wielkie ,mikołaj nawet pasowa Ci Powiedz mi jak ja mam z tą różą zrobić, dowiadywałem się żeby nadać paczkę ze swoimi gratami to wychodzi prawie 400$ to będę musiał rozebrać rower na czści zrobić paczkę i próbować to nadać jako nad bagaż a już mam od choroby za dużo a na pewno będzie jeszcze więcej, bo na razie kupiłem tylko to co musiałem a to i tak nie wszystko. Jeśli ma ktoś jakieś doświadczenie z bagażem to chętnie wysłucham.
Marto, Tobie też wielki buziak.
Na koniec pokażę sosnę które są piękne, na budowie rosną takie ogromne jak wieżowce.

popcorn 09:14, 19 gru 2012

Cudne zdjęcia! Fajnie że prócz pracy masz czas i siłę żeby zwiedzać Z nadbagażem nie podpowiem, na takich dalekich trasach pewnie będzie kosztować majątek..
pozdrawiam!
hanka_andrus 09:35, 19 gru 2012

Myślę,że chyba lepiej pozbyć się niektórych rzeczy przed wyjazdem....spieniężyć, bo faktycznie kosztowałoby to Ciebie fortunę.
Mala_Mi 09:47, 19 gru 2012

Hanuś.. nie opłaca się spieniężać.. opłaca się przysłać do Polski W paczce, a nie jako nadbagaż..
A Anipla ma rację.... taki dziwak dla ludzi żyjących "inaczej" jest czymś nienaturalnym Kiedyś też na ulicy cykałam fotki..potrzebne do pracy i wyleciał chłop z domu i zostałam uznana za szpiega... i wcale nie byłam ubrana w moro I nie była to jedna sytuacja.......
monteverde 13:44, 19 gru 2012

Hej Roberto fajne foteczki, oglądam cały czas, a ta wyjątkowo swojska

Róże wsadź do walizki, Danusia z Anglii upchała różami całą żartuję, ale jak będziesz mógł..... pozdrawiam