Kasiu, no nie wiem czy będą róże... odchodzę od tej koncepcji...
Betysiu - merci
Elfik - no tak, masz rację,mogę faktycznie na tej sporej powierzchni ogrodu robić fotki jednej rośliny/grupy z rozmaitych stron, tak jak chcę ...i dzięki, odpisałam juz nazwy tych preparatów.., a ja znów mam zrobionych chyba kilkaset sadzonek bukszpanów na przyszly rok....muszę sprawdzić, czy sie ukorzeniły...
Aniu, labrador chodzi zawsze za mną po ogrodzie jak...piesek tylko, że lubi tez kopać w różnych miejscach...
Noemi - moje lawendy tamtego roczne już dawno przycięte, a te kupiłam na wiosnę i nadal kwitną
Konstancjo - no, przyznam, ze w wytyczaniu tej okrągłej rabaty 'francuskiej' i ścieżek na niej, oko i ręka geodety bardzo się przysłużyły...
rzut oka na rabatę naturalistyczną ( którą lubię bardzo) ...
i kwiatki na niej kwitnące po raz drugi
osteospermum
Marto, jest OK, tylko pisałaś że u siebie dałaś odpowiedź więc szukałem, a że lubię czytać Twoje wypowiedzi więc dla tego. Twoja wypowiedź w zupełności mnie satysfakcjonuję.
Aniu, to jest suche i się rozlatuje na kawałki mokre będzie grubiej cięło.
Teraz moje pory które sięgają mi do pasa i ja z miskantem.
Dobrej nocki, zmykam już na kojo.
Widzę, że większość właścicieli czworonogów ma jakieś przykre doświadczenia. Dzięki za słonecznego kwiatka. Pamiętam, że nie lubisz lilii i miałam Ci podarować innego. Dla Ciebie słoneczna różyczka
Marzenko.. już się nie da siedziec na ławeczce..... bo teraz trawki na niej siedzą
Zapraszam przy każdej okazji Nawet nie miałyśmy okazji przysiaść razem...... trzeba nadrobić
zaczynam mieć kosmate myśli ... i rozważam zdradę alejki z onymi powyżej ...
Możesz zdradzić... to Ci się zmieści.... u Ciebie Na wiosnę zapraszam po szczepki na początek rabaty trawiastej..... dla Ciebie nawet ją uszczuplę A drugą kępkę dla Adasia ........
Lecę, bo widzę ruch na serialu.........
Muszę go przekopać.. tylko gdzie????? I kiedy najlepiej???
Aniu ładny ten tangucki powojnik, kwitnie cały sezon i jak inne już przekwitły praktycznie on cały czas w pełnej krasie, w tym roku sobie kupiłam też , ale mój jeszcze malutki
Mój posadzony w tym roku.. .tak urósł.. i zawąłsnął całym gankeim, wejsciem i rabatą........ i dlatego musze go przenieść No i różowy z zółtym mi sie nie komponuje
Lecę, bo widzę ruch na serialu.........
Muszę go przekopać.. tylko gdzie????? I kiedy najlepiej???
Słonko zaświeciło wiec szybko rekonesansik..... wiec by nie było zastoju na wątku... wiem, wiem powtarzam fotki....... kto nie chce niech nie patrzy ...
Trawki przetrwały dwie zimy...a teraz część wygniła..buuuuuuuu
Zimowity za aksamitkami.....hmmmmmm gdzieś je trza przekopac.... troszkę głupio to wygląda.. zestaw kolorów zgrzytnozębowy
Ale aksamitki z moich nasionek... proszę jak ładnie wyrosły....... ha, czasami coś mi sie uda ogrodowo zrobić poprawnie...ależ się pochwaliłam I za rok znów je tu posadzę
Aniu ładny ten tangucki powojnik, kwitnie cały sezon i jak inne już przekwitły praktycznie on cały czas w pełnej krasie, w tym roku sobie kupiłam też , ale mój jeszcze malutki