Na sam koniec tego miłego dnia 12.12.2012 r. prawie o godz. 12 w nocy wrzucam moje kolejne dzieło skończone Tak wygląda po udekorowaniu wianek z witek brzozowych, którego wykonanie pokazywałam kilka stron temu
To prezent dla wyjątkowej osoby - mojej serdecznej koleżanki, z którą się jutro spotykam
prezent śliczny też bym taki z chęcią przyjeła na swoje ręcę
buziak
Diano, dzięki wielkie za odwiedziny i tu i tam Pozdrawiam serdecznie
Bogdziu, o ptakach i jabłkach nie wiedziałam. Tak jak kiedyś zobaczyłam, że rodzinka jeżowa też nie była zainteresowana jabłkami a raczej padlinką i ochłapkiem.
Ewciu wszystkiego się pomału dowiesz bo jestes ciekawym przyrody człowiekiem. One najbardziej lubią owady i dżdżownice, jaja ptasie niestety i pisklęta, padliną też nie pogardzą. A jak byś chciała dokarmiac to najlepiej kocią karmą, jeśli by to była sucha karma to powinna byc drobna .Jabłka owszem jedzą ale w małej ilości , to coś tak jak np kos -je głównie robale ,najchetniej dżdżwoniczki ale trochę witaminek też więc moga byc czereśnie , jabłka i jagody.Dla Ciebie jeżyk.
Spryskujesz liście i te wąsy taką specjalną wodą dla storczyków?
Widziałam kiedyś u Mai w ogrodzie takie zabiegi i od tej pory też tak robię. Tracę czas, czy wręcz przeciwnie zostane nagrodzona pieknym kwieciem.
Ten storczyk ma drobne rózowe kwiatki, kiedy łaskawie raczy zakwitnąć.
Moim skromnym zdaniem to felek
I zapytam jak Agnieszka???? Gdzie patyk???? Jak nie usycha to go nie ścinaj.... jak uschnie tnij przy samej......
Jak masz suche powietrze, to możesz spryskiwać, ale najlepiej rano... i raczej tylko korzonki.
Wygląda dobrze, korzonki nowe zdrowiutkie.... daj mu czas, a będzie kwitł na stówę
Ale cudnie!!!!!! Wg mnie ładniejsza niż wrocławska! Warszawa wspaniale oświetlona - jak to stolica - musi błyszczeć
Ależ konkurencję dla naszego wiankowania zrobiłaś tą relacją Danusiu Fajny miałyście spacer wieczorny Ściskam Was mocno!