Z lekkim opóżnieniem................no ale wstawiam fotki mojego potworka
ROZPLENICA w roli głównej wiosna 2012 - takie sobie niby nic
A tutaj wrzesień 2012, tak się rozszalała,że zasłoniła wszystko w kole !!!!!!!!
Tutaj widok z innej perspektywy, zza lawendy która ku mojej radości zakwitła drugi raz w tym roku
NIe wiem czy mój potworek zasługuje na miano POTWORA, dla mnie to jednak niezwykłe zaskoczenie jak wyrósł
pozdrawiam
A dzisiaj dla porównania rabatka z 28 lipca tego roku i z dnia dzisiejszego. Wkleiłam, bo sama byłam ciekawa jak to wygląda. Pozytywnie zaskoczona jestem żurawkami. Na sam ich widok mam mocne postanowienie na rok następny...już zbieram do skarbonki
Po imprezce urodzinowej skoczyliśmy do lasu na grzyby, dwie zeschnięte kurki znaleźliśmy
Już się ściemnia, ale podlewałam nowe żurawki i zrobiłam zdjęcia
sumak u rodziców, na szczęście rośnie przy drodze a od ogrodu jest solidny mur i nie rozłazi się za bardzo
dynia od mojej babci(dwie osoby ją niosły)
Midas Touch
Witam Cię Małgosiu i od razu dziękuję za piękny projekt. Napisz mi tylko co to za rosliny przy tych kulistych Danicach. A tam pod płotem to chyba tawuła i jakieś trawy!
Jak się rozlezie Ci po rabacie..to nie wyrzucaj..... zapisuję się w kolejkę.... śliczna jest i takiej nie mam........ a co ....... niech będzie kolorowo.. i u mnie też moi goscie co przychodzą to najbardziej lubią patrzeć co mi znów zakwitło we wsiowym...... wsiowy jak kalejdoskop.. ciągle sie zmienia.... Muszę go uporządkować, ale dalej zostawie ten sam styl......... wiejsko-sielsko-angielski-rustykalny-mój........ Inne rabaty nie sa tak zaskakujące jak bylinowe...... tam jest wszystko przeewidywalne, a na bylinowych.... człek nie zna dnia ni godziny......... za pół godzinki uciekam po przesyłke na dworzec Fajne te nasze mamy
A moj klony jeszcze zielone ... nie czują jesieni........ RObercie, ja tak jak Ty nieczasowa, ale widze zbliżajacą się setunię.. wiec już skladam Ci gratulacje.. i liczę na kolejnych wiele stron......