Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

anula_wn 19:17, 12 gru 2012

Bogdziu,
no a kto tam wie tych Majów.... co oni myśleli i co planowali !
ostatnio czytałam wywiad z jasnowidzem, co przez koniec świata rozumiał jakieś zmiany i tyle (tak w skrócie ) ja się nie przejmuję ! pierwszy koniec świata przeżyłąm w 1979 i baaardzoi się bałam, teraz.... to pikuś (po tylu końcach...)

Boćku
najmilszy no Jesteś kochana !
śnieg jest piękny póki biały !
do jabłuszka nic a nic nie ma zamiaru przylecieć... trudno, ale za to jak pięknie
nooo może nie torebkę choć może ubiegać się o taką nazwę fajna, co ?
a wolne mi się przyda , bo ja ciągle w biegu...o zgrozo....teraz też lecę małemu poczytać na dobranoc! zaraz wracam i Was poczytam może w końcu
anula_wn 19:18, 12 gru 2012

a co spotkania z Izą to już się cieszę jak dziki osioł ! bo Ona znajdzie czas (ja to mam czas, jadę na gotowe ) ach, życie jest piękne !
Lena 19:24, 12 gru 2012

Anulka a nie masz jakiejś rodziny pod Krakowem? Ja bym i czas dla Ciebie znalazła
hanka_andrus 19:28, 12 gru 2012

Pozdrawiam z pięknego miasta Koszalinka!
anula_wn 19:29, 12 gru 2012

ja mam w samym Krakowie na Kazimierzu , ! i w innym miejscu ciut dalej, dzielnicy nie znam tylko jakoś mi ciągle nie po drodze.... ehhhh....
ale powiem Ci Lenko, że nie wiem czy ja między świętami , a nowym rokiem nie kopsnę się do tego Krakowa na te szopki ! no kusi mnie kusi...
anula_wn 19:47, 12 gru 2012

Haniu,
pozdrawiam najgoręcej !
Koszalin niestety musi do wiosny na mnie poczekać......
Lena 19:50, 12 gru 2012

Oj mój ulubiony Kazimierz Wakacyjne wieczory tam nie mają sobie równych.
A jadąc w stronę Kielc koniecznie zachacz o gród Kraka
Szopki zobaczyć na żywo to bajka - są tak precyzyjnie i mozolnie tworzone że jestem pełna podziwu dla twórców.Zrobienie jednej szopki zajmuje prawie rok czasu. Warto , juz sama droga do nich malownicza.Rynek,krakowskie sukiennice a szopki są w Muzeum Historycznym w rynku właśnie.Więc kilka przyjemności naraz
Konstancja30 19:58, 12 gru 2012

anula_wn napisał(a)
a co spotkania z Izą to już się cieszę jak dziki osioł ! bo Ona znajdzie czas (ja to mam czas, jadę na gotowe ) ach, życie jest piękne !

baardzo piękne ...
anula_wn 20:04, 12 gru 2012

Lena napisał(a)
Oj mój ulubiony Kazimierz Wakacyjne wieczory tam nie mają sobie równych.
A jadąc w stronę Kielc koniecznie zachacz o gród Kraka
Szopki zobaczyć na żywo to bajka - są tak precyzyjnie i mozolnie tworzone że jestem pełna podziwu dla twórców.Zrobienie jednej szopki zajmuje prawie rok czasu. Warto , juz sama droga do nich malownicza.Rynek,krakowskie sukiennice a szopki są w Muzeum Historycznym w rynku właśnie.Więc kilka przyjemności naraz

no tych przyjemności Lenko dużo, nie chcę sobie obiecywać, ale może, kto wie...o ile mój M do roboty wracać nie będzie musiał, bo i tak bywało
a o co mam zahaczyć? ogród Kraka....? czyli.... wybacz spowolnienie w myśleniu.....
anula_wn 20:05, 12 gru 2012

Konstancja30 napisał(a)

baardzo piękne ...

otóż to Izuś, otóż to !