Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój kawałek raju II

Mój kawałek raju II

agata_chrosc... 14:20, 12 gru 2012

ale piękny dzięcioł! A co ona zjada?
KasiaWB 16:30, 12 gru 2012

Ale ruch tutaj Nadrobiłam niezłą porcję stronek u Ciebie, w tym jakże fajną wizytę Marka pozdrawiam wszystkich Uczestników
Jak poczytałam o tych rybkach, smaka mi narobiłaś, to poleciałam do sklepu kupić, chociaż to nie to samo co w Stegnach
Pozdrawiam

an_tre 16:38, 12 gru 2012

Aniu cały czas podczytuję, oglądam pozdrawiam miłego wieczorku
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
eliza3 16:39, 12 gru 2012

Ptaszki widziałam, ale dzięcioł najładniejszy. Pozdrowienia zostawiam i miłego wieczorku Ci życzę.
Welka 17:13, 12 gru 2012

Witam!
Amarylisa chyba jeszcze kupię przed świętami, bo bardzo mi się podobają. Napisz mi tylko czy one mają mieć taką całkowitą ciemnicę (w ciepłym czy chłodnym)? Jak często trzeba go podlewać?
Pozdrawiam
monteverde 19:54, 12 gru 2012

Ewelinka231281 napisał(a)
Witam!
Amarylisa chyba jeszcze kupię przed świętami, bo bardzo mi się podobają. Napisz mi tylko czy one mają mieć taką całkowitą ciemnicę (w ciepłym czy chłodnym)? Jak często trzeba go podlewać?
Pozdrawiam

Ewelinko teraz jak chcesz aby zakwitł stawiasz w jak najjaśniejszym miejscu, żeby roślina pobierała jak najwięcej światła, podlewać dopóki nie wytworzy pąka kwiatowego słabo a potem więcej a tu stronka abyś poczytała o pielęgnacji http://naradka.wordpress.com/2011/01/04/hipeastrum-zwartnica/
monteverde 19:56, 12 gru 2012

agata_chroscicka napisał(a)
ale piękny dzięcioł! A co ona zjada?

Agatko ten mój na zdjęciu? zasadził się na sikorkową słoninkę bo też lubi, ale zauważyłam , że i wróble ja skubią i sikorki i nawet kowalik, jak większy mróz, to łasuchują na niej
monteverde 19:58, 12 gru 2012

dajana napisał(a)
Udało a jakze Zrobić dobrą fotkę ptaszkom to nie lada sztuka .U wszystkich gorączka przedswiateczna ,zakupy strojenie a ja jeszcze nie czuję atmosfery Pewnie w sobotę przyspieszę Udanych zakupów .Pozdrawiam cieplutko

Dajanko u nas w sklepach wszystkiego pełno, ale jeszcze nie zauważyłam nawału ludzi przynajmniej na żywnościowym, a ja dzisiaj pojechałam , żeby właśnie przed samymi świętami nie stać w kolejkach również pozdrawiam
monteverde 20:02, 12 gru 2012

KasiaWB napisał(a)
Ale ruch tutaj Nadrobiłam niezłą porcję stronek u Ciebie, w tym jakże fajną wizytę Marka pozdrawiam wszystkich Uczestników
Jak poczytałam o tych rybkach, smaka mi narobiłaś, to poleciałam do sklepu kupić, chociaż to nie to samo co w Stegnach
Pozdrawiam

Kasiu, wizyta Marka była bardzo udana i będziemy długo ją wspominać chyba do następnego spotkania atmosfera w domku była iście rodzinna a co do rybki to jeszcze Ci narobię smaka przynieśli mi dzisiaj świeżutką rybkę, może zgadniesz jaką? a ja zaraz ja oczyściłam i zrobiłam w zalewie octowej
Kasiu i nie w Stegnach a w Stegnie to taki drobiazg
monteverde 20:04, 12 gru 2012

Aniu, Elizko pozdrawiam serdecznie też u Was podczytuję