Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Kwiatki i rabatki u Elizy 13:47, 27 paź 2012

Do góry
Dziewczyny jesteście cudowne nie będę zamieniać forum ogrodowego w modowy, więc... ale w zamian coś wspominkowego z wakacji

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:37, 27 paź 2012

Do góry
Już lecę się miziać, tylko na chwilkę do Ciebie jeszcze Irenko, bo mnie kolejna Twoja stówka minie.
Świeżo zerwane zostawiam

Marzy mi się Siedlisko.... 13:36, 27 paź 2012

Do góry
AniaK napisał(a)
U nas już drugi dzień przymrozki.
Sundaville powędrowały do domu, może uda się przezimować.

Klon już prawie nie ma listków, a Ambrowiec jeszcze się trzyma i coraz mocniej się przebarwia.

A tymczasem po wczorajszej wyprawie do lasu

A mówią, że wirtualnie zapachów jeszcze nie można przesyłać ... A ja Twoje suszone grzybki czuje u siebie

Trzymam kciuki za sandewille - moja nie przetrwała .
Marzy mi się Siedlisko.... 13:31, 27 paź 2012

Do góry
U nas już drugi dzień przymrozki.
Sundaville powędrowały do domu, może uda się przezimować.

Klon już prawie nie ma listków, a Ambrowiec jeszcze się trzyma i coraz mocniej się przebarwia.

A tymczasem po wczorajszej wyprawie do lasu

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:29, 27 paź 2012

Do góry
asc napisał(a)
Ale tak czy siak.. pełen podziw za waleczność...... i mówią, że kobieta słabą jest

może i słaba, ale jak taka uparta jak ja, to da radę mój M. miał podcinać tego iglaka przy lampie, ale nie zdzierżyłam w czekaniu, bach po drabinę i do dzieła..bo wieczorkiem przy świetle podziwiałam to cięcie na wyspie
buziaki Aniu
Spełnione marzenie - mały domek z ogrodem i pieskami :) 13:24, 27 paź 2012

Do góry
Dzisiejszy widok za oknem

Rajski ogród Ani 13:24, 27 paź 2012

Do góry
Ja jeszcze bardziej , ale też z życzeniami
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:23, 27 paź 2012

Do góry
asc napisał(a)

a iskanie tak bolesne dla dłoni, tyle suchych patyków do cięcia sekatorem, tych igieł pełno, piłowanie gałęzi!!! nie skończyłam, bo jeszcze płożące w kolejce, ale powiem, że jest ładniej, tak inaczej

widać te igły, ten brąz, a ja lubię ten zakątek i wyglądało to okropnie; cięcie jednak odświeży i odmłodzi rośliny

Daj jaką fotę sprzed ciachania...bo sie gubię gdzie to jest w Twoim ogrodzie i szczerze mówić dalej mam problemy z orientacją.. wiec plic mi plan ogrodu na kartce wstawić.... bo spaceruję i się gubię co chwila....

I pliss mi jeszcze raz zapodać nazwę tej ślicznej czerwonej żurawki..bo nie zapisałam w trwałym miejscu tylko na karteluszku, który porwał kosmos...

Więc co to ciąć iglaki..... współczuje... ja moje w porównaniu do Twoich małe cięłam.. i byłam całą w kropkach.. pojałowcowych...

Jak pomagierzy kopali dziurę pod kałużę to wywozili ziemie przy jałowcu.... jeden z nich trafił po iluś krotnym tylko dotknięciu się gałęzi do szpitala... jałowce silnie uczulają...... ja do nich straciłam po tym serce.... i ograniczę ich ilosć... rosną jak głupie, łysieją w środku... i jeszcze uczulają.....

zacznę od żurawki; jedna, ta przy bluszczu to Georgia Peach, a druga Autumn Leaves, obie cudne w słońcu i bez i bezproblemowe, naprawdę je polecam
zrobię ci plan ogrodu, po co masz błądzić, przynajmniej jak będziesz u mnie w gościach, nie zabłądzisz
sporo osób jest uczulonych, ja też mam kropki czerwone, ale miałam długi rękaw i pozapinana na 3 spusty i okulary ważne, bo raz właśnie na trwałe w ten sposób uszkodziłam rogówkę oka!
Nigdy nie mów nigdy 13:23, 27 paź 2012

Do góry
Mariken wyłysiał przez noc

a tak wyglądał jeszcze tydzień temu

wczoraj ścięte z wierzchołków króciutkie róże

i kocurek na koniec, ale mu dobrze

Moja największa pasja - ogród 13:21, 27 paź 2012

Do góry
wyskoczyłam na chwilę na taras zrobić kilka zdjęć, niestety jest tak zimno, że cyknęłam fotkę i w te pędy uciekłam do domu

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:14, 27 paź 2012

Do góry
Ale tak czy siak.. pełen podziw za waleczność...... i mówią, że kobieta słabą jest
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:10, 27 paź 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
a iskanie tak bolesne dla dłoni, tyle suchych patyków do cięcia sekatorem, tych igieł pełno, piłowanie gałęzi!!! nie skończyłam, bo jeszcze płożące w kolejce, ale powiem, że jest ładniej, tak inaczej

widać te igły, ten brąz, a ja lubię ten zakątek i wyglądało to okropnie; cięcie jednak odświeży i odmłodzi rośliny

Daj jaką fotę sprzed ciachania...bo sie gubię gdzie to jest w Twoim ogrodzie i szczerze mówić dalej mam problemy z orientacją.. wiec plic mi plan ogrodu na kartce wstawić.... bo spaceruję i się gubię co chwila....

I pliss mi jeszcze raz zapodać nazwę tej ślicznej czerwonej żurawki..bo nie zapisałam w trwałym miejscu tylko na karteluszku, który porwał kosmos...

Więc co to ciąć iglaki..... współczuje... ja moje w porównaniu do Twoich małe cięłam.. i byłam całą w kropkach.. pojałowcowych...

Jak pomagierzy kopali dziurę pod kałużę to wywozili ziemie przy jałowcu.... jeden z nich trafił po iluś krotnym tylko dotknięciu się gałęzi do szpitala... jałowce silnie uczulają...... ja do nich straciłam po tym serce.... i ograniczę ich ilosć... rosną jak głupie, łysieją w środku... i jeszcze uczulają.....
O....! 12:50, 27 paź 2012

Do góry
a jednak nie było u mnie śniegu...tylko deszcz, ale to mnie akurat ucieszyło...
pozdrawiam zaglądające/-cych

kilka fotek z dzisiejszego krótkiego rekonesansu w ogrodzie

Basiu i Aniu, a mój winobluszcz traci liscie od góry...

metasekwoja na wietrze

liscie metasekwoi ...też zaczynają się przebarwiać...
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 12:43, 27 paź 2012

Do góry
popcarol napisał(a)

Psa bym nie wygoniła
Młoda miała radochę; może po obiedzie znów wyjdziemy na chwile?

Moja biedna chryzantema...

I dynia...

I róże...

Karolino nie mogę uwierzyć, że u ciebie tytle śniegu i jeszcze pada...
Dzieci lubią taką pogodę, a my już mniej
Mój ogródek pod Gdańskiem 12:39, 27 paź 2012

Do góry
Moniko, gratulacje
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:38, 27 paź 2012

Do góry
i ciachnęłam na drabinie skayroketa, zasłaniał lampę i ciemno miałam w zakątku
przed i po

zachwycam się tym złocieniem, pięknie się wybarwia, na fiolet i wrzos

Mój ogródek pod Gdańskiem 12:25, 27 paź 2012

Do góry
ale ładna liczba...
Rajski ogród Ani 12:23, 27 paź 2012

Do góry
witaj Aniu, w ten zimny dzień kwitnącego zawilca przesyłam...
trochę spóźniona jestem...
ogrodoweimpresjejolki 12:22, 27 paź 2012

Do góry
A ja, na przekór zimowym widokom w innych wątkach, pokażę troszkę słoneczka zamkniętego
w roślinach

Mój jesienny ogród 12:17, 27 paź 2012

Do góry
Klamber napisał(a)
Dziękuję wszystkim za miłe słowa, a o to zimowe fotki, jeszcze ciepłe.

Zwrot "zimowe fotki jeszcze ciepłe" brzmi trochę sarkastycznie

Ale jak ładna roślinka, to i w śniegowym okryciu wygląda pięknie Szkoda, że tak szybko
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies