Moja największa pasja - ogród
08:19, 12 paź 2012
Te piękne !!!

Karolinko,teraz rosną tam niskie cisy - ziemie dobrze przekopałam,dałam "pysznej"z wora i rosną ładnie - podlewam.Problem w tym ,że ja osłonę chcę już .Wiosną kupię wyższe szmaragdy i posadzę
A to Wiąz dla Ani
![]()
Wygląd juz jesienny - ale wiosna należeć będzie do niego
W kole posadziłam białe tulipany ,trochę żółtych i wokół czosnki
Marzenko...wspominki.. przecież zbliżam się do końca mojego wątku........Mogłam to rozciągnąć na cały jeden rok..
A ten Twój dach mnie intryguje
Możesz się rozpisywać .. mnie takie tematy interesują...
Udało się skończyć kolejny temat... mogę iść spać
Dobranoc wszystkim zaglądającym, co znaczy wybaczającym, że ja nie zaglądam... ale obiecuję.. nadrobię zaległości...
Lubisz moje dziwne fotki??? .. to foto ukazało się w gazecie górskiej, dawno temu... ...... z dopiskiem "Niech moc będzie z Wami"..wiec niech moc będzie i z Wami też
![]()
Tak, ja też podziwiam. Ania masz okazy roślin u siebie i wiele wiedzy. Często Cię widuję u różnych osób. Ciągle jakieś kwiaty u Ciebie zakwitają, coś wspaniałego pokazujesz.......A skoro o dyni mowa to coś ode mnie
dynia ozdobna w szczypiorku
![]()
A mam też przepis na dynię w zalewie kwaśnej
Jakoś smutno się zrobiło, pora grabić liście, porządkować rabaty... taka kolej rzeczy...
![]()
![]()
Wrzosy prawie przekwitły, ale pączkowe trzymają się dzielnie i mają jeszcze kolorek
![]()
Pierisy, nigdy nie zakwitły, listki ładne zwłaszcza wiosną, ale kwiatków chyba się nie doczekam.
![]()
tworzę nową rabatę to zachodnia strona ale lekko zacieniona wokół swierka obsadziłam hosty sama wyrosła leszczyna(pewnie sójki posadziły)ja oddam i nie mam pomysłu co dalej chciałm przesadzić lilie i krokosmię w ich miejsce posadze róże ale i tak miejsca dośc może podpowiecie?
![]()
![]()