Kondziu co to jest to zielone, drobne liściaste , w dużej ilości? To coś robi bałagan na rabacie, ja bym wywaliła, albo przesadziła gdzieś w jedną wielką kępę.
Współczynnik korelacji ilości cebul z wizualnym efektem wiosennym jest co najmniej na poziomie 0,9
Biorąc pod uwagę dominantę ogrodowiskową na poziomie 100 cebul estymowany efekt ogólnonarodowy osiągnie wartość oczekiwaną na poziomie holenderskim....
Bogusiu, Aniu , Aniu ASC, Betysiu, Joaśko, Evchen bardzo Wam dziękuję za miłe słowa .... myślę intensywnie nad Waszymi radami .... zebrinus ... też mi go szkoda , ale nie zmieszczą się razem .... koloru tam brakuje ..... hmmmm ... pomyślę jeszcze .... ... mam czas do soboty
W ramach miłych wspomnień .. To też fotka z okna Bogdzi .... z marca 2012...... i zakochałam sie w ogrodzie od pierwszego wejrzenia Jeżeli w marcu taki ładny...a to najbrzydszy miesiąc dla ogrodu ....
Taki wczesnowiosenny ogród wygląda jakby dpoiero był założony. Pustawo.
Kiedyś nie byłam przekonana do żurawek. Co prawda miałam kilka, ale posadziłam je, aby wypełnić luki na rabacie i polubiłam ich drobne różowe kwiatki.
Co się zmieniło? Oczywiście wpływ ogrodowiska zrobił swoje, więc kupiłam kilka na próbę, oczywiście nie znając nazwy i sugerując się kolorem.
Polubiłam je zwłaszcza gdy zobaczyłam jak pięknie się przebarwiają.