Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

EPODLAS 21:32, 11 paź 2012

Bożenko, przeczytałam kilka ostatnich postów - bardzo refleksyjnie się zrobiło. Trzeba żyć i nie myśleć o uciekającym czasie, bo on i tak ucieka. Na szczęście on nie oszczędza nikogo. Jeszcze tyle chciałoby się zrobić, tyle nowych rzeczy nauczyć i ciekawych miejsc zobaczyć. Czy się uda, zobaczymy. Pozdrawiam.
Bogdzia 21:52, 11 paź 2012

eliza3 napisał(a)
Ja tu zaglądam do Bożenki i co widzę? Imprezka się szykuje Hania stawia piwo A może grzane z imbirem, zimno się zrobiło brrr
Pozdrawiam.

Widzę że była byś chętna na ta imprezkę się załapac.Może byc z imbirem i grzane. Zapraszamy Elizko.
Bogdzia 21:54, 11 paź 2012

asc napisał(a)

Kto tu o starości? Chyba ktoś się pomylił,z tym 63+.......chyba 63 + 15? A może 63 + 25?
Zresztą u każdego chyba inaczej to wychodzi,w zależności od genów.
Pozdrawiam starzejących się inaczej!

Pozdrawiam też starzejących sie inaczej.... ale powiało optymizmem...

Witaj Aniu i trzeba było nam cos wesołego opowiedziec. A piwka byś sie nie napiła z nami?
Bogdzia 21:56, 11 paź 2012

EPODLAS napisał(a)
Bożenko, przeczytałam kilka ostatnich postów - bardzo refleksyjnie się zrobiło. Trzeba żyć i nie myśleć o uciekającym czasie, bo on i tak ucieka. Na szczęście on nie oszczędza nikogo. Jeszcze tyle chciałoby się zrobić, tyle nowych rzeczy nauczyć i ciekawych miejsc zobaczyć. Czy się uda, zobaczymy. Pozdrawiam.

Bożenko niech Ci sie wszystko uda zrealizowac-tego bardzo serdecznie Ci życzę,a jesień no cóz wiadomo że nastraja refleksyjnie.
Bogdzia 21:58, 11 paź 2012

Kindzia napisał(a)

Ech Bogdzia w raju mieszkasz
Pozdrawiam serdecznie ja muszę lecieć tworzyć jakieś minimum "swojego",może synom coś mi się uda ...

Martuś każdy stara sie zbudowac jakiś mały raj dla siebie . Jedni wyjeżdżając za granicę , kupujac drogie samochody, grając w kasynach a ludzie tacy spokojni i zdystansowani do życia jak ja dom i ogród .Nie wszystko się uda tak jakby sie chciało ale dobrze ze cos wogóle sie udało, można życ spokojnie i cieszyc się zielenią.Ty też tworzysz ogród i też Ci sie udaje bo wszyscy zachwycamy się Twoimi kwiatami, a cynie już zaczynają sie nazywac Twoim imieniem . Elfik i ja mówimy na nie : cynie Marty.Takie są nasze małe szczęścia i fajnie że są.
Co do cebulek mieczyków to pewnie czytałas że do kwitnienia wystarcza nawet rok a na pewno dwa lata więc może warto je wysiewac. Ja też zawsze wyrzucałam te drobne cebulki ale w tym roku miałam kilka ładnuch kolorów a niestety niewiele ich cebulek i właśnie te wysieję zeby było ich wiecej.Pozdrawiam.

U mnie z wysianych w maju maleńkich dzieci mieczyków sporo kwitło. Jutro będę wykopywać, bardzo jestem ciekawa ile urosły

Kasiu to napisz koniecznie ile urosły bo ja dotąd nie sadziłam ale na wiosnę posadzę .
AniaDS 22:17, 11 paź 2012

Ja właśnie też piwko podpijam , dziś zasłużyłam
Bogdzia 22:19, 11 paź 2012

AniaDS napisał(a)
Ja właśnie też piwko podpijam , dziś zasłużyłam

Idę do Ciebie zobaczyc czym tak zasłuzyłas na to piwko. mam nadzieje ze znajdę odpowiedz.
AniaDS 22:23, 11 paź 2012

Dziś zasłużyłam tylko troszkę, ale jednak. To, że odważyłam się przesadzic kilka ważnych dla mnie roślin.. to nagroda za odwagę
monteverde 22:25, 11 paź 2012

U mnie się mieczyki po wysiewały z malusich cebulek przy wykopywaniu, zostawiłam je w ziemi i sporo wyszło, a teraz wykopałam, ale na następny rok trzeba je jeszcze będzie do przedszkola wkopać pozdrawiam
Bogdzia 22:32, 11 paź 2012

AniaDS napisał(a)
Dziś zasłużyłam tylko troszkę, ale jednak. To, że odważyłam się przesadzic kilka ważnych dla mnie roślin.. to nagroda za odwagę

Jukkę tez przesadziłas?Na piwko zapraszam- chętnie w realu.