Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

O....! 23:42, 16 sie 2012

Do góry
Ela, no to fajnie

dziewczyny, bluszcz jest i będzie ! nie ma opcji, abym go usunęła

tu jeszcze jedna roślina, którą też rozsadzam wszędzie... trzmielina... kawałek macierzystej rośliny umieściłam pod murem i jak sobie przypomniałam o niej - to podlewałam...
Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów... 23:42, 16 sie 2012

Do góry
Na dobranoc - Jan Paweł II

Nasze drugie hobby - rysunki, obrazki, pastele, oleje, rzeźby - roślinne inspiracje 23:38, 16 sie 2012

Do góry

Nasze drugie hobby - rysunki, obrazki, pastele, oleje, rzeźby - roślinne inspiracje 23:30, 16 sie 2012

Do góry
reni napisał(a)
Coś na szydełku

O jejuńciu... a mnie by się akurat taki szal przydał............... Tylko w innym kolorze... Reniu, skąd czerpiesz wzory? Liczyłam, że może masz 200 lat, ale Ty chyba masz 300...
Dolina Tęczy 23:26, 16 sie 2012

Do góry
A zapraszam
Bo knedle już zmiecione

Moja największa pasja - ogród 23:21, 16 sie 2012

Do góry
EPODLAS napisał(a)
Jeżeli jeżeli u Kasika jest klub kochających psy, to ja się zapisuję. Moją Misię kocham bardzo, to mój drugi piesek ze schroniska.
Zapisuję siebie i moją Misię. A to zdjęcie do legitymacji. Na razie Misia jest zdrowa, ma tylko lekką nadwagę. Musimy odchudzać pieska.

zgłoszenie psiej ślicznotki przyjęte

nadwaga mówisz? to chyba ja razem z Miśką będziemy się odchudzać... też mam nieco za dużo tu i ówdzie, za bardzo kocham jedzenie niestety...
Moja największa pasja - ogród 23:17, 16 sie 2012

Do góry
Jeżeli jeżeli u Kasika jest klub kochających psy, to ja się zapisuję. Moją Misię kocham bardzo, to mój drugi piesek ze schroniska.
Zapisuję siebie i moją Misię. A to zdjęcie do legitymacji. Na razie Misia jest zdrowa, ma tylko lekką nadwagę. Musimy odchudzać pieska.
Ogród dla Agusi 23:17, 16 sie 2012

Do góry
Promise ocenia moje jeszcze niekompletne założenie pod różą.
Tawuły już się wybarwiają jesiennie.

Tawułki wraz z hortensjami wiodą prym.

Dosadziłam jeszcze kilkanaście Annabellek na tle żywotników w szpalerze po podcięciu sosen i świerków.

Dolina Tęczy 23:15, 16 sie 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Ale śliczne księżniczki

jotka - tak - podobało im się zdecydowanie

A dzis u nas było śliwkobranie a potem...knedelki

Mamy w ogrodzie kilka starych śliw, pięknie obrodziły, szpaków co nie miara, ale i dla nas wystarczy

Ogród zmyślony 23:14, 16 sie 2012

Do góry
wykasia napisał(a)

...ach te Twoje limki.........................hmmmmm
Ogród... reni 23:12, 16 sie 2012

Do góry
Mój ogród 23:11, 16 sie 2012

Do góry
I jeszcze impresje ogrodowe późnego lata.
Pęcherznica Diabolo, spisuje się super. Rośnie jak na drożdżach.

Przepraszam koneserów dobrego smaku, że rudbekie są w słoiku, ale nie miałam wazonu na działce.

I jeszcze jedna cyniowa piękność.

Dobranoc , dla wszystkich marków nocnych.

Mój ogród 23:09, 16 sie 2012

Do góry
EPODLAS napisał(a)
Małgosiu, ja też się cieszę na ten wyjazd, tym bardziej, że to moja pierwsza taka wyprawa.
Maju, oglądałam twoje cynie. A ostatnio podziwiałam twoje mieczyki.
Teraz chciałabym pokazać moje trawki.
Najbardziej okazały miskant chiński, nazwy nie znam. Już zawiązują mu się kłosy do kwitnienia.

Kostrzewa sina

Imperacie Red Baron wybrałam chyba dobre miejsce. Już ma nowe przyrosty i ładnie się wybarwia.
A ta turzyca z dnia na dzień jest ładniejsza. No i najważniejsze ładnie przezimowała. W tej chwili jest ładniejsza jak na tym zdjęciu.

Moja najnowsza trawa Rozplenica japońska nie ma jeszcze fotki.
Blisko traw rosną rozchodniki. Myślę że to udane towarzystwo.

zanim trafiłam na Ogrodowisko, to miałam w ogrodzie tylko kostrzewę, teraz już zakupiłam miskanty i planuje dalsze trawy

twoje pięknie ci rosną jednak te trawy urokliwe są...
Mój ogród 23:08, 16 sie 2012

Do góry
eliza3 napisał(a)

[b]Powstaje nowa rabata, tu widać ją na drugim planie, po prawej stronie

]

.

Ale ładnie, pokazuj więcej takich zdjęć z ogrodu. Powojnik wstrząsający po prostu.
Dla odmiany czas na zmiany... 23:05, 16 sie 2012

Do góry
beta napisał(a)

czy ktoś wie co to za trawa za nimi rośnie?-kolejny zakup na wariata

Ekspertem nie jestem, ale to chyba rozplenica będzie

Witaj beta, podglądnełam dzielenie żurawek i podzieliłam dzisiaj swoje. Zobaczymy co z tego wyjdzie
Mój ogród 23:04, 16 sie 2012

Do góry
Małgosiu, ja też się cieszę na ten wyjazd, tym bardziej, że to moja pierwsza taka wyprawa.
Maju, oglądałam twoje cynie. A ostatnio podziwiałam twoje mieczyki.
Teraz chciałabym pokazać moje trawki.
Najbardziej okazały miskant chiński, nazwy nie znam. Już zawiązują mu się kłosy do kwitnienia.

Kostrzewa sina

Imperacie Red Baron wybrałam chyba dobre miejsce. Już ma nowe przyrosty i ładnie się wybarwia.
A ta turzyca z dnia na dzień jest ładniejsza. No i najważniejsze ładnie przezimowała. W tej chwili jest ładniejsza jak na tym zdjęciu.

Moja najnowsza trawa Rozplenica japońska nie ma jeszcze fotki.
Blisko traw rosną rozchodniki. Myślę że to udane towarzystwo.

Ogród... reni 23:02, 16 sie 2012

Do góry
reni napisał(a)

cały czas coś robię... przerabiam rabatę na środku ogrodu , wywaliłam płoteczek bo tylko był problem z koszeniem trochę ją powiększyłam i teraz myślę jak ją od nowa zagospodarować

Rozchodnik marzenie !
Renia na ostatnim zdjęciu jak zrobisz sobie kancik tej rabatki to od razu ją inaczej zobaczysz - tak pomyslałam i napisałam
pozdrawiam
Nigdy nie mów nigdy 23:01, 16 sie 2012

Do góry
Jeszcze tylko dzisiaj pokażę moje malutkie kuleczki (mają ze 20cm) w poczekalni i się odmelduję. Kupione malutkie w zeszłym roku. Pierwszy raz, z tego najgorszego, cięłam w czerwcu, teraz tylko kosmetycznie

W środku tegoroczny, ma nadzieję być kiedyś stożkiem

Ochronne patyczki muszą być.Bardzo często urzęduje u nas pies córci i mimo, że rozumie co to grządka i tam nie wolno chodzić, to wszystko, co wystaje do góry podlewa z upodobaniem

Mój 4 arowy azyl... 23:01, 16 sie 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Kto zna tę roślinę?

A może to tojeść kropkowana?

A wiesz Sebku, że to moze być tojeść!, tyle że nie kropkowana ale pospolita! - też taka istnieje
Liście bardzo podobne, sposób rozmnażania za pomocą rozłogów ten sam, tylko w kwiaty uboższa!
Podobno tojeść kropkowana ma tendencje do dziczenia, więc może to jest TO!
Łezka po ogrodowiskowemu 23:01, 16 sie 2012

Do góry
Ależ miło wrócić i powspominać. Dziękuję pięknie za życzenia
No i weryfikacja z projektem nareszcie

tak to......wyszło

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies