Przecudne te hortensje - jak posypane cukrem pudrem! Mniam!
Zima zdecydowanie za wcześnie nas odwiedziła Mam nadzieję, że tylko wpadła na chwilkę We Wrocławiu (w mieście) jakieś nędzne resztki po sobotniej śnieżycy, a u nas na wsi wszystko przykryte białą warstwą - malowniczo to wygląda.
Ewo, skojarzenie bomba! Chyba bym na to nie wpadła. A tak znów się uśmiechnęłam przy wizycie u Ciebie. A przy Ptaku z ulicy Sezamkowej też nie da się nie pośmiać. Dzięki za dawkę śmiechu na dzień dobry.
No i okazało się że dobrze ze spadł ten śnieg bo u mnie dziś u mnie -8 stponi, zimnisko. Miłego dnia wszystkim życzę i zostawiam zdjęcie samolotu w pierwszych porannych promykach słońca.
Witam i dziękuję wszystkim odwiedzającym.
Po ataku śniegu, dzisiaj dla odmiany atak mrozu -8 to jak to powiedział Sebek lekka przegibka
Czuje że chyba zima chcę mnie zachartować przed wyjazdem, bo tam w Górach Skalistych na pewno pogoda nie rozpieszcza. Kilka porannych fotek dla Was i oczywiście gorąco pozdrawiam.
Rano dziś wstałam 5:30......ale wg letniego czasu ...normalna pora jak dla mnie....
Księżyc świecił prosto w okno,a na termometrze ZERO......Teraz spadło ciut poniżej, niebo bez chmur....
na dachach szron,pięknie będzie.....