Ogród Leny.
08:10, 23 sie 2012
Gabrysiu to miłe co piszesz- chciałabym mieć elegancki ogród ale daleka droga przed nami
Kasia no mam problem z nazwą tej żurawki bo kupiłam bez...myśle że to jest "Marmalade"
Rośnie w słońcu (mocnym) , w półcieniu i śliczna jest , nie przypalona i szybko się zagęszcza.
Irenko,Agato jest dokłądnei jak piszecie - ale moją jedna prowadzę jako drzewko i panuję nad nią,natomiast druga(biała) chciałą mi zjeść budynek z dachem więc sprowadziłąm ją do pokroju drzewka.
Niech sie nie panoszy
Moniko cieszę sieże zaglądasz
Marto pojawią sie -zobaczysz!!!
Aniu dziękować
Pozdrawiam
Marzenko dziękuję
Ten mini czosnek to Allium senescens 'Glaucum'.
Dekoracyjny dzieki poskręcanym listkom.Od wiosny do póżnej jesieni zielony a kwitnie teraz
Liście żółkną dopiero jesienią.
Idealny do słonecznego ogrodu,jako opaska rabat

Kasia no mam problem z nazwą tej żurawki bo kupiłam bez...myśle że to jest "Marmalade"
Rośnie w słońcu (mocnym) , w półcieniu i śliczna jest , nie przypalona i szybko się zagęszcza.
Irenko,Agato jest dokłądnei jak piszecie - ale moją jedna prowadzę jako drzewko i panuję nad nią,natomiast druga(biała) chciałą mi zjeść budynek z dachem więc sprowadziłąm ją do pokroju drzewka.
Niech sie nie panoszy

Moniko cieszę sieże zaglądasz

Marto pojawią sie -zobaczysz!!!
Aniu dziękować

Marzenko dziękuję

Ten mini czosnek to Allium senescens 'Glaucum'.
Dekoracyjny dzieki poskręcanym listkom.Od wiosny do póżnej jesieni zielony a kwitnie teraz

Idealny do słonecznego ogrodu,jako opaska rabat