Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 23:55, 08 paź 2012

Evchen napisał(a)
Aż Ty,.. w ciepłe kraje w tą zawieruchę wybyłaś?...... I czekoladka.. mniam.. ale ja to Iza rzekła "kiedyś kibić" musi wrócić... Moja rzecz jasna...

Moja kibić przez te podłużne pączki maczane w czekoladzie zanikła..... Mimo, że nogi mi dzisiaj wlazły nie powiem w co.... to i tak tych kalorii nie spaliłam ....
kasik778 23:58, 08 paź 2012

Ja mam tylko dwie kule w ogrodzie, ale bardzo zaniedbane, bo tak naprawdę do tej pory to nie poświęcałam im uwagi, aż wstyd się przyznać

a teraz dopiero widzę, że jedna kula to już spory okaz i wyhodowany przeze mnie z jednej gałązki

sorki za zaśmiecanie wątku, ale muszę zobrazowac moją głupotę, za jałowcem chińskim bidulka, nigdy nie przycięta...
Madzenka 00:04, 09 paź 2012

Kasia kula za jałowcem ma olbrzymi!!!! potencjał!
Ciachniesz ją wiosną i będzie piękna. Gratuluję takiego okazu
kasik778 00:05, 09 paź 2012

rosła sobie samotnie niezauważona, człowiek to właśnie najlepszych rzeczy nie widzi pod nosem
Madzenka 00:08, 09 paź 2012

kasik778 napisał(a)
rosła sobie samotnie niezauważona, człowiek to właśnie najlepszych rzeczy nie widzi pod nosem

Kasia tak było z bukszpanami u mojej tesciowej a teraz u niej jest piękny stoźek mojego wzrostu, a u mnie kule a'la bonsai Bądź cierpliwa
Dobranoc bo jutro muszę rano wstać
Ginger 00:14, 09 paź 2012

Madżenko dziękuję za wizytę . Już wcześniej czytałam , że bambusom mówisz out, a nie myślałaś żeby w ich miejsce posadzić Miscanty gigantusy efekt podobny ale raczej niezawodne bo to przecież polski bambus
grupa_trzyma... 00:14, 09 paź 2012

Lubię ogrodowisko za to również, że za jednym kliknięciem mogę być na czekoladzie w Madrycie, za drugim w Toscanii zajadać się pecorino a za trzecim w pięknym Madżenkowym ogrodzie podziwiać najbardziej letnią jesień. Czyż to nie piękne?
monteverde 00:20, 09 paź 2012

Piękne, piękne ja też podziwiam Madżenki ogród , bo ostatnimi czasy cienko u niej było z pismem obrazkowym, co weszłam, to słowo pisane,bardziej osobiste Marzenko piękne masz lato w październiku
stychaz 06:38, 09 paź 2012

Witaj Marzenko Podziwiam, już nadążam i pozdrawiam

Magda70 08:40, 09 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)

o matko....jestem na 456 stronie No ale jak zobaczylam pierwsze zdjecia twojego domu i ogrodu to postanowilam sobie, ze muuuuszę przebrnąć przez to.... Tak okolo tygodnia siedzę i czytam i oglądam... i tez przez Was muszę monitor czyścić....szalone wariatki czytam dalej!

Magda nie żartuj, że Ty przez te nasz teksty w całości zamierzasz przebrnąć?????
Pozdrawiam gorąco i obiecuję zimą wizytówkę zalożyć
Pożyczyć ściereczkę do monitora ?

Ano zamierzam! i już... Po 1 nie mogę przegapić żadnego zdjęcia a po 2 czasami natknę się na fajne porady i roslinki dotyczące również mojego ogrodu...
Jak przebrnę przez Twoj wątek to reszta wątków pójdzie jak po maśle bo inne ogrody tez mnie bardzo inspirują )

Wizytówkę obowiązkowo musisz założyć bo muszę Twój ogród mojemu M pokazać a on na pewno przez ten cały wątek nie przebrnie a ściereczek ci u mnie w domu pod dostatkiem i nawet chusteczki do nosa są bo obecnie leże w łóżeczku i smarkam, kicham i prycham...
pozdrawiam i miłego urlopowania życzę.