Moja kibić przez te podłużne pączki maczane w czekoladzie zanikła..... Mimo, że nogi mi dzisiaj wlazły nie powiem w co.... to i tak tych kalorii nie spaliłam ....
Kasia tak było z bukszpanami u mojej tesciowej a teraz u niej jest piękny stoźek mojego wzrostu, a u mnie kule a'la bonsai Bądź cierpliwa
Dobranoc bo jutro muszę rano wstać
Madżenko dziękuję za wizytę . Już wcześniej czytałam , że bambusom mówisz out, a nie myślałaś żeby w ich miejsce posadzić Miscanty gigantusy efekt podobny ale raczej niezawodne bo to przecież polski bambus
Lubię ogrodowisko za to również, że za jednym kliknięciem mogę być na czekoladzie w Madrycie, za drugim w Toscanii zajadać się pecorino a za trzecim w pięknym Madżenkowym ogrodzie podziwiać najbardziej letnią jesień. Czyż to nie piękne?
Piękne, piękne ja też podziwiam Madżenki ogród , bo ostatnimi czasy cienko u niej było z pismem obrazkowym, co weszłam, to słowo pisane,bardziej osobiste Marzenko piękne masz lato w październiku
Ano zamierzam! i już... Po 1 nie mogę przegapić żadnego zdjęcia a po 2 czasami natknę się na fajne porady i roslinki dotyczące również mojego ogrodu...
Jak przebrnę przez Twoj wątek to reszta wątków pójdzie jak po maśle bo inne ogrody tez mnie bardzo inspirują )
Wizytówkę obowiązkowo musisz założyć bo muszę Twój ogród mojemu M pokazać a on na pewno przez ten cały wątek nie przebrnie a ściereczek ci u mnie w domu pod dostatkiem i nawet chusteczki do nosa są bo obecnie leże w łóżeczku i smarkam, kicham i prycham...
pozdrawiam i miłego urlopowania życzę.