jestem u Ciebie pierwszy raz dlatego że w awatarku nie masz województwa, a przecież widziałam Ciebie wielokrotnie na komentarzach u innych. Fajnie że Ciebie poznam we wrześniu u Kapiasów.
Piękne te kamienne pamiątki i w towarzystwie kosodrzewiny. A jestem zachwycona białą pelargonią, czy możesz mieć dla mnie jedną sadzonkę. Moja mama jest wprawiona w rozmnażanie pelargonii -co roku dostaję ze 30 sadzonek- i ona by się zajęła hodowlą
Witam.
Dziękuję za odwiedziny.
Bardzo proszę napisz o którą pelargonię chodzi bo mam dwa rodzaje.
Witam Wycieczkowiczki (jak na razie). Już się cieszę na spotkanie.
Co odwiedzin mojego ogródka, to zapraszam z całego serca, ale przecież nie ma przymusu. A dbając Waszą wrażliwość estetyczną wolałabym wcześniej przystrzyc trawnik. Czyli reasumując mój krótki a zagmatwany wywód i mówiąc wprost wolałabym wcześniej ustalić czy zahaczamy o Wolę Mrokowską czy nie.
Wtedy trasa wyglądać mogłaby tak
PS. Będę jechała od strony Pragi, mogę po drodze kogoś przygarnąć.
Kasiu..... przegapiłam okrągła seteczkę.. wybacz..... Gratuluję..... juz 405 stron.....a przede wszystkim gratuluję pieknych hortensji i budlei...jaka to odmiana? Jest śliczna.... tfu, tfu.. nie zauroczyć.... budleja cudna.
I gratulacyjny kwiatuszek
Tess ja myślę, że po tych kropeczkach w tytule wątku można dodać .....już jest
Marzenko nie nadrobię już chyba zaległości, mało zaglądałam ostatnio. A tu pociąg pędzi
Gratuluję pięknego ogrodu i kolejnej setki.
Dla Ciebie moja tegoroczna Limka
Justi ja tęż już nie nadążam. Zawsze chętnie do Ciebie zaglądam ale ostatnio już nawet nie daję rady Piękna horti!!!
Agatko mam taką zagwostkę, byłam z rodzinką na spacerku w naszej historycznej fosie i zrobiłam takie zdjęcia w tamtejszym rosarium. Może Ty będziesz wiedziała z czego róże mają skarpety?
Może trochę niewyraźne, ale telefonem robione
Hej Julita! Miła wycieczka Na moje oko to jest po prostu gipsówka Fajne towarzystwo dla róz.
No tak mi wyglądało na pierwszy rzut oka, ale te kwiatuszki takie bardziej różowe niż białe...i myślisz, że chciałoby się miastu siać co roku?
Gipsówka może być tez różowa. I nie jestem pewna, czy raz posiana nie wysiewa się sama. Ale tu już mogę konfabulować
Kasia gratuluję setki kolejnej. Mimo że nie możesz jeszcze tworzyć ogrodu do końca to i tak jest pięknie, a to piękno tworzą Twoje cudne roślinki i Ty oczywiście
Jolu ty marzysz o pięknej pogodzie nad morzem a ja marzę o urlopie, którego mam już niewiele
...jeszcze piękniejszych zachodów słońca na d Bałtykiem życzę
Miodunki bardzo ładne! Nie wiem co moim nie pasuje, chyba zasilą kompost! oklapnięte i jakieś zdechłe!
Zrobiam w ubiegłej jesieni rabate hostową i ten sam błąd! za dużo odmian i jest chaos.
Będzie przekop.