Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rajski ogród Ani

Rajski ogród Ani

an_tre 16:41, 28 paź 2012

asc napisał(a)

Aniu to była uczta dla oczu, aż się wierzyć nie chce, że zdjęcia zrobione dzisiaj. Jak to się stało, że Ciebie śnieg ominął? Jakieś specjalne względy na górze...???
Elu był śnieg wczoraj, padał jeszcze późnym wieczorem, leżał jeszcze rano, a w południe słoneczko rozprawiło się z nim faktycznie wierzyć się nie chce ale tak jest za oknem świeci słońce i nie ma wiatru
niebo w samo południe

To wygląda jak żart
Aniu ale żartem nie jest, zrobiłam to zdjęcie dziś jak spacerowałam po ogrodzie i szukałam kolorowych obrazów, żeby dla was ofocić jeszcze kolorową jesień, zrobione w samo południe
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Elfik 17:00, 28 paź 2012

Aniu, nawet mi umknęło, że avatarek zmieniłaś . U Ciebie jakoś mi się raźniej zrobiło, bo zapomniałam na chwilę o tej białej pierzynie... Jaki cudny lazur nieba! No i miałam rację - jesteś mistrzynią wydobywania ciekawych szczegółów - albo obraz jak żyleta, albo przecięty refleksem świetlnym... Cudo! No to pojadę jeszcze chwilkę "na wstecznym gazie" nacieszyć oczy...

an_tre 17:07, 28 paź 2012

Elfik napisał(a)
Aniu, nawet mi umknęło, że avatarek zmieniłaś . U Ciebie jakoś mi się raźniej zrobiło, bo zapomniałam na chwilę o tej białej pierzynie... Jaki cudny lazur nieba! No i miałam rację - jesteś mistrzynią wydobywania ciekawych szczegółów - albo obraz jak żyleta, albo przecięty refleksem świetlnym... Cudo! No to pojadę jeszcze chwilkę "na wstecznym gazie" nacieszyć oczy...

Dziękuję Elfiku dzisiejsze fotki robiłam specjalnie dla was, żebyście wiedzieli, że jesień jeszcze nie spasowała, ukazuje swoje walory i jeszcze będzie cieszyć oczy kolorami a dzisiejszą prezentację fotek zatytułowałam ...ku pokrzepieniu serc ;) pozdrawiam kolorowo
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
EPODLAS 17:28, 28 paź 2012

Aniu, ale błękitne niebo było u ciebie. Ja dzisiaj cały dzień przesiedziałam w domu. Od czasu do czasu tak lubię. Ale było u nas ładnie i słonecznie. Już po zimie.
bociek 17:31, 28 paź 2012

Aneczko, nie do wiary, ze taka cudna jesien u Ciebie. I ze snieg nie narobil kipiszu. Dzieki za te sloneczne i optymistyczne fotki. Dyniogruszka super, skad wytrzasnelas takie cudo ?

U mnie slonecznie, ale snieg jednak zalega - niestety mimo bezchmurnego nieba slonce nie dalo rady, dlatego tym bardziej sie ciesze z Twoich fotek

Pozdrawiam
bociek 17:33, 28 paź 2012

No i jeszcze jedna wazna rzecz...

Gratulacje!!!! Ja wiem, ze skandalicznie spoznione i bez kwiatka, ale szczere. Slonca i bezchmurnego nieba na codzien Anus
agata_chrosc... 18:22, 28 paź 2012

Aniu,
melduję, że zaczęłam od poczatku, ale troche mi się zejdzie zanim dojdę do dziś
Bardzo spóźnione, ale bardzo ciepłe gratulacje z okazji juz ósmej setki stron - to jest jakiś wynik!
Pozdrawiam Aniu bardzo serdecznie
Sebek 18:48, 28 paź 2012

Ania....u Ciebie nie zima, nie jesień - ale ostatnie tchnienie lata - jak zwykle pełno kolorów Te dynie są imponującej wielkości
Bogdzia 19:35, 28 paź 2012

Myślałam że zobaczę ten śniezek który choc krótko to jednak był a tu kolorowe jarmarki z cudami w postaci dyniogruszki wyjątkowej urody, no cudna jest. pozdrówka.
monteverde 19:56, 28 paź 2012

chociaz u Ani nie ma tego śniegu, bo gdzie nie wejdę wszędzie leży pozdrawiam Aniu