Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Puste pole z wysepką kwiatową

Puste pole z wysepką kwiatową

barbara_kraj... 20:12, 26 paź 2012

Elu, dla Ciebie!
nr 1!

nr 2!
Elfik 16:37, 28 paź 2012

He he..., widzę, że Basia nawet przynętę na mnie założyła... Dziękuję Ci za tę pociechę, że Tobie tak ładnie kwitnie... Aż mnie „skręca”, że mój się zaparł i nic! Nawet rośnie do tyłu. Zmieniłam mu stanowisko i pogroziłam, że... wyląduje u Ciebie...
Basiu, niestety..., z różnych powodów nie mogę sobie pozwolić na wiszenie przy kompie. A każda najmniejsza przerwa kumuluje straty nie do odrobienia... Przestaję się orientować w wątkach, więc i nie akcentuję swojej bytności.
A mój cypelek..., no, no, no! Nigdy się nie zrośnie z wysepką rozplenicową! I basta!

Bożenko EPODLAS – dziś te uroki ogrodowe wyglądają tak:

Ławeczka wcale nie zachęca do posiedzenia... Ale róże w zakolach są już posadzone

A kuku...! Ja się zimy nie boję!

Róże ogólnie mają się bardzo dobrze

Moja angielska róża Love Knot ubrała czapeczkę, bo chyba po raz pierwszy widzi zimę w październiku

an_tre 16:45, 28 paź 2012

Elfiku super fotki śnieg nie zakrył urody róż, takie dumne i dostojne wśród białego puchu
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Elfik 16:51, 28 paź 2012

Aniu, a ja tak właśnie myślę, że jednak wrócę do starego aparatu, bo MNIE się moje fotki nie podobają Nie umiem wyjaśnić dlaczego, bo brak mi wiedzy! Zaraz zajrzę do Twoich cudnych fotek
eliza3 17:05, 28 paź 2012

Witaj, widzę, że Twoje róże też w czapeczkach Twój ogród zawsze ładnie wygląda i w kwiatach i w śniegu. Październik to jeszcze nie pora na zdjęcia zimowe, ale miejmy nadzieję, że jeszcze nacieszymy się ciepłą jesienią, przynajmniej tak mówią w tv. Pozdrawiam
an_tre 17:09, 28 paź 2012

Elfik napisał(a)
Aniu, a ja tak właśnie myślę, że jednak wrócę do starego aparatu, bo MNIE się moje fotki nie podobają Nie umiem wyjaśnić dlaczego, bo brak mi wiedzy! Zaraz zajrzę do Twoich cudnych fotek
Elu nie wiem czemu narzekasz, Twoje fotki są świetne
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Gardenarium 17:14, 28 paź 2012

Elu, a czym teraz robisz?

Instagram Ogrodowiska
Elfik 18:06, 28 paź 2012

Danusiu, na naszej pierwszej wyprawie miałam PANASONIC DMC-LZ3, ale pamiętasz - miałam kłopot z ekranikiem, był słaby obraz, mimo, że fotki okazywały się dobre. Teraz mam SONY DSC-W530, ale happy nie jestem, bo ma tylko 4-krotny zoom, i nie ma opcji zbliżenia z rozmytym tłem (poprzedni też nie miał).
Danusiu, nie pisałam u Ciebie, ale Twoja sesja tulipanowca jest jedną z najpiękniejszych!!!!!!!
marzena 19:59, 28 paź 2012

Elfik bardzo ladne fotki zimowe... obojetnie jakim aparatem zrobione
agniecha973 20:16, 28 paź 2012

Elfik napisał(a)

Ławeczka wcale nie zachęca do posiedzenia... Ale róże w zakolach są już posadzone

Aj tam nie zachęca, teraz wygodniej, bo miękkie poduchy pościelone

Elu, ten zakątek zrobił się bardzo angielski.