Wspaniały pomysł !!!!!!!!
Ten konar wygląda naprawdę zjawiskowo........to tak jakby był tam od zawsze i właściciele oszczędzili go tworząc nową przestrzeń ...........
naprawdę super pomysł
gratuluję
Takich zdjęc jeszcze nie zamieszczałam choc pomysł ściągniety od Ani An-Tre. Widoki z zachodzącym słońcem w lusterku bocznym kierowcy.Zdjecia zrobione wczoraj w czasie powrotu ze Slaska.
wpadłam z rewizytą, przeczytałam cały wątek i się zachwyciłam
i już zostanę jeżeli pozwolisz
ja na cebulkowanie chcę kupić szafirki i krokusy - obiecałam sobie, że w tym roku nie będę sadziła cebulek po całym trawniku ( choć przyznaję, ładnie wygląda podczas kwitnięcia) tylko wcisnę pod drzewka - zobaczę, co z moich planów wyjdzie
a o taki efekt tulipanowy mi chodzi na wiosnę, oczywiście w mniejszej skali
. Kasiu! Tez uwielbiam takie widoki tylko ze jak Tulipany przekwitną to tak kiepsko wyglądają a jak jest ich bardzo dużo to trudno schować schnące łodygi .... I to jest mój ból gdybym miła ogromna działkę , gdzieś zorganizowalabym sobie taka dużą tulipanową rabate!!!) aktualnie u mnie muszę się zadowolić tulipanami pomiędzy innymi roślinami w zeszłym roku " schowałam " w ogrodzie ponad 500 sztuk! Efekt był fajny. PS Syneczek śliczny pozdrawiam M
Dziękuję w imieniu Juniora
500 cebulek, a ja myślałam, ze mam dużo
Faktycznie schnące łodygi wyglądają beznadziejnie to fakt, ale ja je dość szybko wycinam, od razu wtedy jest lepiej
Oto ten mój tajemniczy zakątek, miejsce z moją babcią-jabłoneczką, ukochaną rzeźbą ogrodową. Tu często przychodzę jak mi jest źle. Poszłam tam sobie popłakać także 2 tygodnie temu, gdy po długiej chorobie zmarł Ojciec mojego M. Tak sobie przypomniałam jak siedział na wielkim konarze nad stawem w parku, gdy urodziła się Maja. Tu będzie miał swój dziki zakątek. Mam ogromną potrzebę zabrać się za ten skrawek. Nie wiem, czy to terapia, czy modlitwa, ale muszę. No, tyle.
a co tam ! nogi bolą, bo ten ogród taaaaki wielki czas odpocząć
i Haika, moje ulubione, romantyczne, tajemnicze zdjęcie zamyślona, zadumana.....
a Hania postanowiła....no właśnie ! co postanowiła Hania ???