Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

an_tre 12:59, 06 paź 2012

EPODLAS napisał(a)

Ostatnio jak byłam w Toruniu, weszłam na wieżę ratuszową i z wysoka można zobaczyć to czego nie widać z dołu.
Między dachami starych kamieniczek, ktoś urządził sobie taras, albo takie nieduże patio. Mnie się to bardzo podoba.

I tu taras jaki balkon, widać z niego dach sąsiadującej kamieniczki.

Widok na kościół św. Jana.
Toruńska Starówka z lotu ptaka wygląda ciekawie dawno nie byłam na zegarowej wieży, warto to naprawić, widzę, że wiele kamieniczek jest po renowacji, pięknie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
AniaDS 17:05, 06 paź 2012

Pomysłowe i ciekawe, nawet na takiej wysokości można miec swój kawałek zielonego .
an_tre 15:17, 07 paź 2012

Bożenko jesteś na spacerku? Dziś M zabrał się za zrywanie jabłuszek, nawet nie zdawaliśmy sobie sprawy, ze jest ich tak dużo ale to nic zima długa, a i dzieci lubią
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
EPODLAS 20:18, 07 paź 2012

Byłam na swojej działce w sobotę.. Było pochmurno, choć nie było zimno. W ciągu dnia padał kilka razy
deszcz. Musieliśmy jechać, M był przeziębiony. Ale sprzątnęłam warzywa i zgrabiłam liście. Zdjęcia zrobiłam zaraz po przyjeździe, bo było jeszcze dosyć jasno, potem już było coraz gorzej. Grzyby się pokazały w okolicznych lasach, ale niestety nie mogłam iść.
Mój jesienny ogród, widoki ogólne. Potem wygrabiłam liście, ale jak odjeżdżaliśmy już znowu były.

AniaDS 20:21, 07 paź 2012

Piękna jesień, te rozrzucone liście na trawniku dodają uroku, bardzo lubię taki widok .
agata_chrosc... 20:24, 07 paź 2012

o rety! to juz prawdziwa jesień! malownicza i nostalgiczna. pozdrawiam ciepło Bożenko
EPODLAS 20:26, 07 paź 2012

I pośród tych liści, kwitnie róża, ta miniaturka, która już nie jest miniaturką. Jest po prostu oblepiona kwiatami.

I inne kolorowe akcenty, żeby nie było tak smutno.

Jedziemy w sobotę, mam nadzieję że będziemy mogli zostać do soboty. Mam do przesadzenia kilka krzewów.
Milka 20:27, 07 paź 2012

Bożenko, nie wiem, czy taka zdolna juz w fotografii, czy włąsnie teraz jest najpiękniej
eliza3 20:34, 07 paź 2012

Bardzo mi się spodobało u Ciebie w jesiennej odsłonie, ogród ozdobiony leżącymi liśćmi też wygląda pięknie ale róże się nie poddają wciąż piękne, i jak tu nie nazywać ich królowymi
EPODLAS 20:39, 07 paź 2012

Aniu, takich pięknych jesiennych liści będę miała jeszcze przez jakiś czas. Ale nie narzekam. Szkoda, że nie było słońca, by było jeszcze piękniej. Mam nadzieję, że za tydzień będzie lepiej i że w końcu pójdę na grzyby.
Agato, jesień zawsze kojarzy mi się z nostalgią od zawsze. Tak jak wiosna z radością, że znowu zaczyna się coś od nowa. Mam nadzieję, że w Holandii jesień też jest piękna.
Irenko, już nie raz swoimi postami wywołałaś uśmiech na mojej twarzy. Szkoda, że mieszkasz tak daleko.
Miałybyśmy okazje się spotkać no i nasze pieski Misia i Pucek może by się poznały.