Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wichrowe wzgórze

Wichrowe wzgórze

Tess 15:14, 20 wrz 2012

Jak to niedostępna????
Włąśnie przejrzałam wątek, nazwy róż sobie powypisywałam, smaku narobiłam, już zamawiać chciałam...
A tu - niedostepna?
Ta najśliczniejsza???

Monic, masz cudne róże.
I ogród z rabatami w angielskim stylu - cudny
Joaska 13:28, 21 wrz 2012

Tess napisał(a)
Jak to niedostępna????
Włąśnie przejrzałam wątek, nazwy róż sobie powypisywałam, smaku narobiłam, już zamawiać chciałam...
A tu - niedostepna?
Ta najśliczniejsza???

Monic, masz cudne róże.
I ogród z rabatami w angielskim stylu - cudny

Tess no ja też sobie narobiłam ochoty ale cóż, na razie trudno ją dostać, przynajmniej internetowo nie znalazłam dostawcy w Polsce.
Ale jest jeszcze jedno ładne cudo podobne: First Lady, dostępna i też piękna
Monic 20:54, 22 wrz 2012

Witam wszystkich i dziękuję za odwiedziny. W ogrodzie widać pierwsze oznaki jesieni - lście bodziszków i piwonii zaczęły się przebarwiać jesiennie, troszkę się wszystko rozrosło dzięki ostatnim deszczom, bo susza nieco przystopowała wzrost bylin.

Gabriela 19:48, 24 wrz 2012

Och, jak ładnie, zwłaszcza ta długa rabata z różami. No ale my się rozumiemy, bo lubimy to samo.
Ławkę widzę zmieniłaś, czyli że mamy ten sam fason, tylko odcień jest inny, bo moja całkiem jasna.
Pomysł z cisami wokół, jak u Ciebie, ale ty masz chyba wykończone prosto po bokach, a ja łukami na zewnątrz mam mieć, bo dużo miejsca wokół. Ciekawa jestem, co zaplanowałaś dookoła placyku z ławką, zdradzisz? Widzę dwie hortensje i przyznam, że też o nich myślałam. Są w donicach, czy normalnie w ziemi?
Monic 20:21, 24 wrz 2012

Gabriela napisał(a)
Och, jak ładnie, zwłaszcza ta długa rabata z różami. No ale my się rozumiemy, bo lubimy to samo.
Ławkę widzę zmieniłaś, czyli że mamy ten sam fason, tylko odcień jest inny, bo moja całkiem jasna.
Pomysł z cisami wokół, jak u Ciebie, ale ty masz chyba wykończone prosto po bokach, a ja łukami na zewnątrz mam mieć, bo dużo miejsca wokół. Ciekawa jestem, co zaplanowałaś dookoła placyku z ławką, zdradzisz? Widzę dwie hortensje i przyznam, że też o nich myślałam. Są w donicach, czy normalnie w ziemi?

Gabrysiu,tak, po bokach są hortensje Anabelle.
Milka 13:44, 01 paź 2012

Monico, zakwitł liliowiec od ciebie, piękny
a ławeczka z ptaszynami idealna do kawki w tym cudnym różanym ogrodzie
ciebie też można uznać za królową róż
Milka 21:00, 03 paź 2012

bardzo mi sie podoba liliowiec od ciebie skoro teraz kwitł, w przyszłym roku będzie jeszcze więcej kwiatów
Milka 16:55, 04 paź 2012

oto on znalazłam w moim wątku
Evchen 16:08, 05 paź 2012

Monic,
zajrzałam przez przypadek szukając róż i przepadłam z kretesem...
Cuuudnie u Ciebie
Monic 13:02, 06 paź 2012

irena_milek napisał(a)
bardzo mi sie podoba liliowiec od ciebie skoro teraz kwitł, w przyszłym roku będzie jeszcze więcej kwiatów

Irenko, cieszę się, że zakwitł jeszcze w tym roku
On bardzo obficie kwitnie, zresztą tamte też Myślę, że za rok wszystkie zakwitną i to niejednym kwiatem
Bardzo się cieszę, że Ci się spodobał Wysłałam Ci jeszcze chyba tego