piękne kosmosy takie chciałam mieć, a wyszło jak zwykle tzn. większość różowych i bordowych, a białych czy bladoróżowych to aż ........jeden....czy dwa....
Mam tylko takie bladzioszki ale nie są krzykliwe i dobrze się komponują z innymi, stanowią tło dla róż, które już przekwitły, teraz są tylko małe pąki, dostały dziś magiczną siłę
to okazy przywiezione do babci do podziału
żurawki i hakone:
a to jak dzieliłam hakone:
bierzemy kandydatkę
dzielimy, ja robiłam to ręcznie, ale padało i się trochę śpieszyłam i sadzonki są różnej wielkości:
a tu już po posadzeniu
i niech sobie zdrowo rosną
Łał ! jakie ładne hakone!! W Kielcach kupowałaś? Możesz powiedzieć w którym sklepie, plisss
W agrocentrum na sandomierskiej, tam jednak mają najładniesze sadzonki jeśli chodzi o centrum kielc no i w miarę w rozsądnych cenach.
dobrze ruszyć cztery litery Wczoraj nawieźliśmy ziemię, wygrabiliśmy, zwałowaliśmy...dzisiaj jeszcze przegrabiłam, a jutro położe ecobordy i posiejemy trawkę
Niestety .. mnie bardziej niż ciuszek powaliła na kolana hortensja.......... wybacz Irenko...... hortensja jest wypasiona jak na sterydach. Danus..jaka to odmiana.....????
Anuś - to limelight - a raczej trzy blisko siebie Ale jakby Danusia się ich pozbywała to już mamy ustalone kilka stron wcześniej do kogo idą