Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogród średniowieczny i nie tylko 20:12, 07 sie 2012

Do góry
inne kwiatki
Bajkowy ogród Weroniki 20:11, 07 sie 2012

Do góry

Violette Perfume, nareszcie pokazała swoje pierwsze kwiaty.

Powtórzyła kwitnienie Grand Prix.
Różowy nenufar

Nowa róża z fioletowych.
Ogród na skraju sadu 20:08, 07 sie 2012

Do góry
Dereniowy żywopłot rośnie bardzo szybko.
Ogród na skraju sadu 20:06, 07 sie 2012

Do góry
Hortensja niebieska

Anabelka

Pink diamond

Hortensja różowa
Ogród średniowieczny i nie tylko 20:06, 07 sie 2012

Do góry
Dla moich Gości z niedzieli informacja o nazwie róży, tej co nie pamiętałem otóż jest to Candlelight I dzisiejsze jej zdjęcia
Bajkowy ogród Weroniki 20:00, 07 sie 2012

Do góry
Dziękuję i pozdrawiam Moniko.
Kilka zdjeć z mojego sierpniowego ogrodu:

Błękitne niebo (raczej rzadkość nad moim ogrodem) i podobne w kolorze surfinie.

Surfinie i hortensje, to lubię.

Hortensje w towarzystwie róż.
Koło hortensji "zakręciło" się parę róż, czerwona, różowe dwie i białab
Ogród na skraju sadu 20:00, 07 sie 2012

Do góry
Mój gaj.

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 19:55, 07 sie 2012

Do góry
bociek napisał(a)

Hejka Iza, no spotkanie mieliscie obledne

Fajna koszulke mialas

Uwazaj na bociany, lubia sie niespodziewanie do czlowieka przyczepic Nieraz bardzo skutecznie

KTO SIE POLAMAL???? CHYBA NIE ADASKO??? Adasiu, pozdrawiam

Adaśko zgięty w pół od niedzieli ... nie wiem może to w hołdzie dla ogrodu ... na boćki jakby za późno u mnie a za wcześnie u Nieletniej więc na pole klekotki ... co do koszulki to dziękuję ... nówka

Hej, to mam kolegę w biedzie! Bo ja zgięta od poprzedniej niedzieli! O małżonku szanownym tylko czytam od czasu (w samych superlatywach), nie miałam przyjemności, ale bardzo proszę pozdrowić! Połamaniec łączy się w bólu z drugim połamańcem!

Agata, a jak plcia kolege interesuje???

a o tutaj byłaś uprzejma. Nawet tak sobie pomyślałam, że może to chodzi o płeć. Ale potem sobie pomyślałam, że niby dlaczego? I o czyją? No same znaki zapytania????
Bajszowe klimaty 19:53, 07 sie 2012

Do góry
bajsza napisał(a)

Mistrzostwo
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 19:51, 07 sie 2012

Do góry
bociek napisał(a)
Adas, no fiesz, nie ziewaj

Ladna z Was para I taka figlarna

nie chcę być tendencyjna ale w innych kombinacjach Adaś bynajmniej nie ziewa ...
Ogrodomania Oli 19:48, 07 sie 2012

Do góry
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 19:47, 07 sie 2012

Do góry
Adas, no fiesz, nie ziewaj

Ladna z Was para I taka figlarna

Spotkanie w ogrodzie asc w Rzeszowie - sierpień 2012 19:44, 07 sie 2012

Do góry
zbigniew_gazda napisał(a)
E tam Aniu - Kazik też do pionu postawił parasol !!!

Zbysiu... z ustawianiem parasola łatwiej.... gorzej z ustawianiem mnie.....

A tak wogle nie oddałam kieliszka.....

Zapomniałam Ci dać Red Barona..... wzięła Agatka by po drodze podrzucić.. i po raz drugi się została......

Jeszcze musimy się spotkac.... los tak Ci łatwo nie odpuści....... Tylko grafiki w pracy ustawiają mi tak, że jakoś Twoje okolice mijam....

Za to wreszcie dorobiłam się parasola i dużego stołu na taras...... nie mogliśmy się zdecydować jaki kupić i ciągle biadoliliśmy, że by sie przydał..... a tu raz , dwa decyzja podjęta, pierwszy super market i stół mi się podoba, a i kolor parasola M dobrał bardzo dobrze I ja nie musiałam łazić po sklepach, a tego nie lubię

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 19:44, 07 sie 2012

Do góry
sunąc ścieżką za skalniakiem dochodzimy do kamiennego półkręgu ... gdzie to ja uparcie katowałam siem tym krzesełeczkiem rybaka a małż poproszony pozował pozował aż się znużył ...

nietakt ten wypominam do dziś ... dobrze, że Ell się przyczaiła od strony skalniaka i na jej ujęciu takiego to mnie traktowania nie widać ... Ell jak wiemy zrobiła jedyne zdjęcia o wschodzie - na całe szczęście nie mnie ... i na ujęciu Danusi, która nam zdjęcie zrobiła też nie widać, a że dumnam iż na kadr u samej szefowej się nadałam to wklejam z wątku głownego ...

kombinacja obwódek rabatek dla mnie mistrzostwo świata ... Anna nie wiem co jest za żurawkami ale od tego do końca "alejki ..." co mnie oczarowała jest absolutnie zjawiskowo ...

Spotkanie w ogrodzie asc w Rzeszowie - sierpień 2012 19:38, 07 sie 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Dla takich widoków warto mieć ciurkadełko......

A skąd u Ciebie tyle wróbli? u nas jak na lekarstwo a raczej nie ma wcale

Ja czasami czuję się jak na filmie Alfreda Hickoka..... dobrze ze to w większości wróble, ale doliczyłam sie już ponad 15 gatunków skrzydaltych gosci co przylatują na stałe

Może dalteg odużo, bo M je dokarmia, sadzę dużo roślina dla ptaków, zimą mają kilka stołówek, i woda, woda, woda... i spokój..... woda dość daleko od tarasu.... do sąsiadów też daleko i naokoło jak widziałaś bardzo gęste nasadzenia.... mają raj..... w jednym momencie widzę ich czasami ponad 100 ..niestety to szacunki, bo geografię położenia zmieniają za szybko....
Na kamyku widać jak sie tarza wróbel w wodzie.... a w zasadzie to nie wróble a mazurki....
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:34, 07 sie 2012

Do góry
Nie załuję kochana tylko wstydze się że nic w ogrodzie się nie dzieje . Ot i cała prawda

Tak jest teraz

a tak ma byc jak dojdzie lacobel
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 19:33, 07 sie 2012

Do góry
agata_chroscicka napisał(a)

Hejka Iza, no spotkanie mieliscie obledne

Fajna koszulke mialas

Uwazaj na bociany, lubia sie niespodziewanie do czlowieka przyczepic Nieraz bardzo skutecznie

KTO SIE POLAMAL???? CHYBA NIE ADASKO??? Adasiu, pozdrawiam

Adaśko zgięty w pół od niedzieli ... nie wiem może to w hołdzie dla ogrodu ... na boćki jakby za późno u mnie a za wcześnie u Nieletniej więc na pole klekotki ... co do koszulki to dziękuję ... nówka

Hej, to mam kolegę w biedzie! Bo ja zgięta od poprzedniej niedzieli! O małżonku szanownym tylko czytam od czasu (w samych superlatywach), nie miałam przyjemności, ale bardzo proszę pozdrowić! Połamaniec łączy się w bólu z drugim połamańcem!

Agata, a jak plcia kolege interesuje???
Ogrodnik mimo woli 19:32, 07 sie 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

Od Ciebie to piszę się na jeżówki i naparstnice te co nikt nie chciał

nie wiem jak jeżówki ale naparstnice od Ani u mnie urosły gigantyczne ... czekam na przyszłoroczne kwitnienie ... nawet dla samych liści warto je chcieć ...

Iza, u Ciebie też rośnie wszystko jak na drożdżach I takie wszystko zdrowiótkie..... aż mi wstyd, że moje takie poczochrane...... ale u Ciebie w jakość, a u mnie w ilość... średnia dobra
Upsss znów matmą zaleciało
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 19:32, 07 sie 2012

Do góry
cd ...

potem wyszło słoneczko ... przyjeżdżali kolejni ogrodowiczanie i każdy obowiązkowo gubił szczękę już przy katalpie a dopiero za nią staw - bo za nic tego oczkiem wodnym nie nazwę ... oczko to oczko a tam był staw ... no stawik może ... ...

patrząc przez begonie ... chyba

urocze otoczenie stawu już pokazano tyle razy, że ja poprzestanę na skalniaku ...

Spotkanie w ogrodzie asc w Rzeszowie - sierpień 2012 19:31, 07 sie 2012

Do góry
asc napisał(a)
Dla takich widoków warto mieć ciurkadełko......

A skąd u Ciebie tyle wróbli? u nas jak na lekarstwo a raczej nie ma wcale
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies