U Ciebie cieplej, u nas zimnica i noce już też zimne, chociaż nad morzem róże mi tez jeszcze ładnie kwitną, tu na Warmii gorzej, a rdest ładnie wygląda no lewkonia jak zawsze jest piękna masz rację z Georgią pośpieszyłam się patrząc na kolor, a barkarole takie jasne?
len bardzo wdzięcznie kwitnie u mnie nieprzerwanie całe lato , podobnie jak rdest .witaj Marku .
co do gazet ....... widzę to już oczami wyobraźni......cały średniowieczny w gazecie Krakowskiej czy jakimś lokalnym . potwierdzam - byłam widziałam - nie ma szans . a poza tym mam takie zdanie że za bardzo się tu na forum te maty demonizuje . ja mam pod thujami i drzewa zdrowe rosną jak złoto
Alinko no właśnie z dwojga złego to ja już wolę te maty. Tam gdzie można było to walczyłem aby nie kłaść, ale na skarpie się poddałem i chyba to jedyne sensowne rozwiązanie. Choć jak pokażę zakątek do pielenia (gdzie całe lato się zabierałem i nie zrobiłem) bo tam nawet nie ma jak się utrzymać w pionie, to nikt nie zauważy śladu maty, ani nawet irgi spod wielkich chwastów. Kto był to widział