Witajcie
Żyjecie ? bo ja ledwo dycham,! ale upał!!
dzisiaj nie wzięłam aparatu na działeczkę,A tu takie zadziwiska!!
Wielki dzięcioł przyleciał i pukał, pszczoła wpadła w sidła pająka,a ten ją zeżarł!!-łoj ale to był horrrroor.!!
I na koniec największe cudo!! M.kosił trawę!! w slipach-kąpielówkach i kapelusikubardzo mnie to bawiło-chyba przez ten żar coś mi sie w głowę stało !
A ja luzik i leżaczek
też ją mam.Może za wcześnie ją pożegnałeś.Mogła odbić.
Ja swoja mocno przycięłam po przemrożeniu i cierpliwie czekałam.Cierpliwość została wynagrodzona.Nie kwitła tak mocno, ale dała radę.Ale mnie sie udało i ją rozmnożyłam i mam już 4 krzaczory
Ewelinka dziękuję za miłe słowa, a klony piękne są i wybór ogromny, czerwone są przez cały sezon, natomiast żółte często tylko wiosną sa wyraźnie zółte a później zielenieją ale to też zalezne od odmiany i stanowiska, u mnie ostatnio zawitał czerwony kulisty purple globe, tegoroczna nowość w szkółce Państwa Szmit.
A u mnie zaczyna się spektakl hortensji
z kazdym dniem kwiaty stają sie wueksze i lepiej wykształcone.
Marzy mi się takie kwitnące wejście do ogródka
W zeszłym roku u mnie witały powojniki, ale jeden nie przetrzymał zimy, a drugi słabowity w tym sezonie ...
Wyobraź sobie teraz jeszcze w tym 'New Dawn'. Była z 'Flammentanz' chyba z 5 lat temu, ale najpierw zima ją osłabiła, a potem choroby wykończyły. Była to taka burza kwiatów, że samochody zwalniały mijając nasz dom.