Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

Madzenka 19:38, 14 paź 2012

kwiatholandii napisał(a)
Ja chyba oszalalam.leze i pisze spod koldry haha z telefonu bo znowu spac nie moge.
Dziewczyny,dls mnie ta moja ilosc w zesxlym toku wydawlaaby sie kosmicxna,ale jsk zobaczylam tulipany u Dominiki to zaczelam sie przyzwyczajac.w sumie tez chcialam kilkaset,ale niestety na tapecie jest ukanczanie wnetrz obecnie,wiec kupilam symbolicxnie. Przypomnialam sobie tez,ze mam twarz haha i na jesien poszla spora kwota na remoncik.Wiosna znowu zacxne kupowac drzewa,wiec mam na co czekac

Fajnie znowu z Wami pirozmawiac.Stesknilam sie Dzieki,ze jestescie.

Rozbawiłaś mnie

A na zdjęcia oświetlonego ogrodu już się wpraszam
kwiatholandii 20:59, 14 paź 2012

Biegam po ogrodzie, ale nic ze zdjęć nie będzie To nie ten sprzęt hahaha ale nazwałam to coś nawet sprzętem haha Tylko kropki widać.
kwiatholandii 08:55, 16 paź 2012

Wiankowe inspiracje wchodzą do wnętrz

Wieloszka 09:10, 16 paź 2012

No my też siem stęskniłyśmy - zwłaszcza, że miał być Wrocław, a była Holandia Ale w sumie Ci się nie dziwię, też bym wybrała Holandię To kiedy odwiedzisz Wrocław?
Mam dokładnie takie same lampy jak Ty - i pytanie - do czego je mocowaliście? W instrukcji było pokazane mocowanie do jakiejś ścieżki, podjazdu - jakiegoś trwałego materiału, nie do ziemi. M. zrobił im specjalne podkładki, ale i tak są chwiejne i każdy mocniejszy wiatr je przekrzywia. Zamiast zdobić ogród, wyglądają niechlujnie Jak to zrobiliście, że u Was tak prościutko stoją?

kwiatholandii napisał(a)
Lampy ogrodowe zamontowane Reflektorki sprawdzają się naprawdę świetnie przy oświetleniu drzew a stojące dają tylko delikatne światło. Nie chciałam efektu " lotniska", więc stojących jest tylko 7.

kwiatholandii 09:14, 16 paź 2012

Aga po prostu, bloczki betonowe, przewiercone na wylot do kabla, no i wkopade i przysypane korą. Do tego są przykręcone lampy i trzymają się doskonale To taki stary sprawdzony sposób
kwiatholandii 09:15, 16 paź 2012

Aga a co do Wrocławia to bardzo chętnie, ale wiem, że macie dużo na głowie i nie chcę się wpraszać. Czekam na Waszą propozycję co do terminu
betysia 10:41, 16 paź 2012

A Ty jak zawsze cudnosci tworzysz....i takie lubie najbardziej ....niby nic wyszukanego, bo nie przekombinowane... a zachwyca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to jak
i co....bede polawac na mech....
aaaa lampy super....nawet nie umiem sobie wyobrazic tego efektu!!!!!!

slonka, ciepelka i radosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wieloszka 11:04, 16 paź 2012

kwiatholandii napisał(a)
Aga po prostu, bloczki betonowe, przewiercone na wylot do kabla, no i wkopade i przysypane korą. Do tego są przykręcone lampy i trzymają się doskonale To taki stary sprawdzony sposób

Dzięki Jak powiem M. że ma poprawić ustawienie kilkunastu lamp, to już widzę jego szczęśliwą minę
kwiatholandii 15:11, 16 paź 2012

Wbrew pozorom nie jest to tak cięzkie do zrobienia Może zacznijcie od najbardziej ruchomych
Lena 17:01, 16 paź 2012

kwiatholandii napisał(a)
Wiankowe inspiracje wchodzą do wnętrz

Pięknie,elegancko a wianuszek super.Wsztstko razem bardzo w moim stylu
Ja ostatnio nie mam kiedy iść do lasu - może w niedzielę.Zawsze podobały mi sie naturalne wianki i skorzystam z inspiracji
Pozdrawiam