No i rozkwitła Lilia Nepalense spotykana masowo w Nepalu a pochodząca z HimalajówKwiaty ma zwieszone na końcówkach płatków zielone, do zdjęcia ją podniosłam,ale słońce było i trochę zdjęcie nieudane Lilia Altari Lilia Tiger Woods Lilia Ot Conca D'or
Anieszka, zostawiłam u Ciebie moje gorące przemyślenia nt. nowej rabaty
ja też powinnam popracować, ale zasiedziałam się na forum, a teraz już padam po całym dniu i idę jednak spać. A Tobie życzę spokojnej pracy i szybkiego powrotu do domciu
Dobrej nocki
Słoneczniki u sąsiadki .Dałam bo nie miałam gdzie ich wsadzić i wiedziałam,że będę mogła na nie patrzeć .Cwaniara ze mnie wiem ))))))Wrzucam bo one wyszły takie dziwaczne,że co przechodzę to się mi gęba chacha ...
kanny jak wiemy ciągną jakąś szaloną wodę ... i rosną jak szalone ... ja rozważam dokopanie się do źródła i podczepienie co pozwoli mi być może na rzucenie szpilek ... kręgosłup już się cieszy
lawenda już ścięta, w wazonie wygląda pięknie, ale na rabatce jakoś łyso to jest zresztą sam koniec rabaty, dalej już tylko panoszy się chwast oczywiście tylko chwilowo
ukochane niecierpki w towarzystwie chyba złocienia ... wciąż nie wiem bo on rośnie i ćwiczy moją cierpliwość ... niecierpki dziś zmieniły miejsce bo okazało się, że jak parasol padł to one bez niego też ... co za kapryśne stworki
różowe surfinie mają teraz cały ceglany gazon dla siebie ... no i złocień ... chyba