Się porobiło .... zamieszanie z jedną wisienką ... ... bardzo Wam dziękuję za pomoc ...
zdjęcia mam, ale nocne, bo niedawno wróciłam...
Wsadziłabym go po lewej stronie 3 kuli bukszpanowej (licząc od furtki do przedogródka), pomiędzy kulę a rozplenicę) . Nie powinna wychodzić za płot sąsiada, a jakby co to trzeba ją strzyc w piękną kulę. Wiśnie rosną bardzo powoli. U mnie po 2 latach jeszcze nie ma takiej korony jak twoja.
A jeśli nie to w drugim łuku od strony ścieżki na wysokości 6 bukszpana. Ale ten wariant mniej mi się podoba.
Haniu, już chyba kończy Ci się ten urlop od nas. Śpiesz się, bo ominie Cię piękna jesień. Pragnę zachęcić
Cię widoczkiem którego zawsze lubiłaś oglądać. Pozdrawiam serdecznie.
Gratuluję Robercie proszę o więcej zdjęć .U ciebie spokojnie jakość nie ilość i dlatego warto zawsze zajrzeć by nakarmić oczy
Pozdrawiam październikowo
Elizo, wielkie dzięki, kocham berberysy tylko szkoda że tak dotkliwie kują. Inne warzywka pokazywałem wcześniej, piękne porosły mi w tym roku.
Jolu mam nadzieję że chociaż kilka osób przeciągnę na swoją stronę
Ewelino, dzięki ale nie przesadzaj, te dwie foty co mi przysłałaś są mistrzowskie.
Sylwio, dziekuję, piękna róża.
Ja też pozdrawiam Was wszystkich...... jeszcze poskłądam trochę papiórków na jutro i do spania.. jutro też jest dzień.. najmniej ulubiony ze wszystkich....
Pogoda dopisała , była bardzo silna grupa z Ogrodowiska ,ciekawe wykłady i jeszcze ciekawszy spacer z przesympatyczna p.Inspektor Ogrodu w Wojsławicach.Kiermasz i zakupy udane.
mam pytanie do Tamgrocha - Tomku co to za piękne odmiany miskanta , a może ktoś je zna
noc deszczowa , niedziela słoneczna - to co lubię najbardziej . coś dla przyrody , coś dla człowieka.
z dzisiejszego dnia mam dla was nie lada ciekawostkę. podczas spaceru po małopolskiej Lanckoronie spotkałam taki oto obrazek przy pensjonacie .
Lanckorona jest wpisana na listę światowego dziedzictwa kulturowego UNESCO- jako przykład unikalnej architektury za sprawą tych oto domeczków okalających rynek .
dodatkowym atutem jest położenie na wzgórzu , przez co widoki są warte zobaczenia
Alinko ten wehikuł jak z Pana Samochodzika a w Lanckoronie nigdy nie byłam, więc z ciekawością obejrzałam zdjęciapozdrawiam
noc deszczowa , niedziela słoneczna - to co lubię najbardziej . coś dla przyrody , coś dla człowieka.
z dzisiejszego dnia mam dla was nie lada ciekawostkę. podczas spaceru po małopolskiej Lanckoronie spotkałam taki oto obrazek przy pensjonacie .
Lanckorona jest wpisana na listę światowego dziedzictwa kulturowego UNESCO- jako przykład unikalnej architektury za sprawą tych oto domeczków okalających rynek .
dodatkowym atutem jest położenie na wzgórzu , przez co widoki są warte zobaczenia