Ewa poradź.. sadziłam ostatnio te podzielone jarzmianki co kiedys pytalam czy moge jeszcze dzielić. juz są całe brązowe jakby uschniete, nie martwić się? i ml sadzony pod koniec wrzesnia trochę jakby podeschnięty? i zadolowane gracki też. a może z 2 dni temu ulewa cały dzień to raczej sucho nie mają..
Kasia zupelne nowości dla mnie piszesz. na forum raczej słyszy się o tym aby trawy na wiosne dzielić bo szybciej się do zimy dobrze ukorzeniają i nie wypadają. Tobie trawy nie przemarzają te przesadzane jesienią?
nie.ja po prostu bezczelnie aczkolwiek za zgodą skopiowalam Ole.i obiecalam i sobie i jej że nie będę pokazywał efektu kopiowania puki Ola nie pokaże swojego.
no Iwona kolekcja imponująca, teraz tylko czekać jak wszystko bujnie w nowym sezonie i będzie szaleństwo
ja mam tylko seslerie heufi coś tam i zauważyłam że bardzo szybko przyrasta. jak jest z innymi? masz już jakieś spostrzeżenie co do różnic między nimi? któraś tak na czarno kwitnie kojarzysz?
Na zdjęcia poglądowe nie mam czasu. Pilnie muszę pokończyć, to co rozgrzebane. Cała zima na planowanie frontu będzie.
Chyba że pytasz o te, które obiecałam?
Piętnastoletnia parocja w szkółce. Nie było słońca wtedy niestety.
No i w sobotę przywiozłam kolejne nowe drzewka Cztery. Trzy w jednym gatunku.
Chyba Ci zazdroszczę tego etapu Dużo teraz bym zmieniła, zwłaszcza w instalacjach....W reszcie mniej
Pewnie u nas też tak będzie...ale drażni mnie to ze jedno mycie i wszędzie białe plamy...dobrze, ze górna łazienka jest jasna, to tak tego nie widac jak w czarno - białej na dole