Ja nie wiem ja z ekspansywnością tego jałowca? jeśli rośnie wolno to bym go na razie zostawiła i skusiła się na te białe liliowce za nim. Zobaczysz jak będą razem się komponować kiedy liliowce urosną. I wtedy zdecydujesz. Nie jestem niestety ekspertem, ale ja bym tak zrobiła.
Więc zostaje mi jednak internet (jak pamiętasz skąd brałaś to napisz mi na pv)
Teresko, wklejam swoje wypociny tak to wygląda teraz. Myślałam właśnie o tym, żeby wkomponować sporą altanę z jednej strony i zastanawiam się czy zrobić jakąś wysepke o której piszesz, czy jakoś zabudować tego wielkiego sumaka ?
Tak moje psy korzystają z życia. Okazja nie do przepuszczenia - miękka świeża ziemia.
Zdj. robione przez okno, bo jakbym wyszła na dwór to by podbiegły do mnie i nie udało by się ich złapać na gorącym uczynku.
Czarny na dużej kupce
Mały na małej kupce - dla niego to punkt widokowy
A dla rudego kupki zabrakło i położył się wredny na dywanie z mojej kostrzewy!
Zbysiu.... nie wiem czy Krysia obchodzi imieniny w marcu czy w lipcu, ale każda okazja do złożenia zyczeń jest dobra..... wiec wycałuj i uściskaj ją ode mnie .. i wszystkiego najlepszego.. z lekka spóźnione.. ale ja ostanio wszędzie spóźniona...
Ech, jak uroczo przynajmniej u Ciebie się napatrzę zanim cokolwiek u mnie tak duże wyrośnie. Rabatka przecudna, a za hortensjami to tawuła z jakimi trawami?
Elfiku, jak u Ciebie pięknie wszystko kwitnie! A lawendę masz super hiper wypasioną! Szkoda, że tego planowego różu tam brakuje. Jest niebiańsko na tym skrawku, jak już ktoś napisał, ale ten róż stworzyłby w tym miejscu cudeńko!
Moje kępki floksikowe... to takie małe wypierdki przy Twoich.... ale urosną...... te zdjecia mnie tylko utwierdzają, że podążam dobrą drogą.... masz odłożone u pana 3 floksiki białe.. niestety pełne nie pachną
Moim zdaniem przetacznik . Z nazwą przetacznikowiec jeszcze sie nie spotkałam. Ja też miałam te lilie ale po tej zimie została mi tylko jedna ale i tak zapach ma niesamowity, niestety kwitnie mniej obficie niż w tamtym roku.