Ta karbowana to nie jest na pewno Palace Purple i bardzo dobrze bo ta jest ładniejsza. A ta inna jedna to chyba Berry Smoothie, bardzo ładna jaka by nie była. Floksów nie sadź na brzegu bo żurawki zagają.
Dzisiejszy dzień zakończył się prawie całkowitym zakończeniem rabatki... brakuje tylko kilku większych kamolców, ale to za jakiś czas, bo trzeba je przywlec z pól.
Na chwilę obecną wygląda to tak:
przyszłam rewizytować
bardzo ładny ogród, wiele pięknych gatunków, a clematisy przecudowne po prostu
O tej godzinie to ja już zwiedzałam moim "terenowym" autem tereny Polski pd-wsch....... czyli jazda po bezdrożach.... dziś na szczęście było mniej błądzenia.... za to jakie widoki..szkoda, że słaba widocznosć.. i fotki przez szybę .. jedno oko na koleiny, a drugie na widoki.... a instuicyjnie na zakrety...
Terenówka to oczywiście żart... mały osobowy.....
widoki piękne, choć pogoda była dość osobliwa, zobaczyłam słońce to myk na dwór, za pół godziny pada...
gdzie są takie tereny koło Rzeszowa?
Kasik...całe na południe od Rzeszowa tak wygląda Część Rzeszowa też leży na takich górkach Jest pięknie........ przynajmniej mi się podoba..bo ja z tych co lubią przestrzeń
Wszyscy nadajacy w stereo i bez koloru... u każdego jest napewno długa lista do zrobienia.... bo ogród to ma do siebie Duzy ogród - długa lista.....
A takie dzikie roslinki dziś widziałam..rdest i trawy.... dzikie a jakie piękne Za to modnie rosły w kamykach
O tej godzinie to ja już zwiedzałam moim "terenowym" autem tereny Polski pd-wsch....... czyli jazda po bezdrożach.... dziś na szczęście było mniej błądzenia.... za to jakie widoki..szkoda, że słaba widocznosć.. i fotki przez szybę .. jedno oko na koleiny, a drugie na widoki.... a instuicyjnie na zakrety...
Terenówka to oczywiście żart... mały osobowy.....
widoki piękne, choć pogoda była dość osobliwa, zobaczyłam słońce to myk na dwór, za pół godziny pada...
Witam!
Zalewa do ogórków się robi i wpadłam w międzyczasie, bo jeszcze nie pokroiłam ogórków.
Kasik, u mnie raz było, raz się chowało, ale i tak to był jeden z ładniejszych ostatnio dni.
Limelight
Nie pokazywałam jeszcze paronychii macierzankowej, a ma śliczniutkie, drobniutkie kwiatuszki