Dziś w nocy spacerowałem z aparatem i czołówką a to efekt spaceru. Foty trzaskałem bez lamy świeciłem tylko czołówką. Lampy w ogóle nie używam. Chciałem uchwycić efekt rosy na liściach, efekt wyszedł marny ale ogólnie foty mi się podobają.
Cały wieczór przywoziłem sobie krawężniki rozbiórkowe. Przytachałem ponad 100 jeszcze jutro poszukam może jeszcze kilka całych wybiorę. Rano pojechałem nadać paczkę na lotnisko i przy okazji trzasnąłem 90 fotek samolotom.
bardzo ładne te hosty, napewno fajnie rozjaśnią dół. Chyba rabatę trzeba będzie poszerzyć ) nie wiem jaka jest tam linia rabaty tzn. czy chcesz półkolem sadzić czy w linii prostej? jakbyś nie zdecydowała będzie ładnie, przejście z host na żurawkę też ładnie będzie wyglądać, bo dobry dobór roślin no ale komu ja to mówię ))
Ania... ja wiem, że środek nocy i że mogę mieć omamy ... ale co to za piękny kfiatek????
I czy on ma faktycznie takie białe brzegi listków...?.. I czy to bylina?.. i czy aby nie jednoroczna?... cuuuuuuuuuudna!!!!!!!!!!!!
roślinka od Ani posadzona i rośnie Southem Comfort urosła olbrzymia przy magnolii czy te hosty można podsadzić tak pod magnolią to magnolia pośrednia biała nowe żurawki posadzone
A może by przesadzić tę żurawkę przed bukszpan (bo tam z tyłu to zniknie za hostą), a przed miskant dać polecaną przez Danusię żółtą trawkę - Hakonechloa 'All Gold'?